SVE JE ŠOKIRALA VEST O POMIRENJU IGORA I MILANA Otkriveno šta radi Severina dok joj se bivši provode na jahti, ovo niko nije očekivao (FOTO)
Printscreen

Domaću javnost je šokirala vest da su se Igor Kojić i Milan Popović, Severinin bivši muž, pomirili, a odmah su se mnogi zapitali kako li je pevačica reagovala na ovo saznanje.

Naime, i dok mediji bruje o njihovoj zajedničkog fotografiji sa jahte, pevačica izgleda ne mari na sve to jer je očigledno da previše uživa u Italiji da bi se obazirala na dešavanja na primorju.

Podsetimo, iako su godinama bili u lošim odnosima, biznismen Milan Popović i Igor Kojić, bivše ljubavi pevačice Severine Vučković, rešili su da izglade odnose. Milan je pre nekoliko dana na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju na kojoj je znak sa natpisom "Popovići-Kojići", a od tada ne prestaje da se spekuliše o njihovom odnosu i pomirenju, a danas je Igor potvrdio glasine da su sklopili primirje i da su u sjajnim odnosima.

PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA IGORA KOJIĆA I SEVERININOG BIVŠEG MUŽA Poziraju zagrljeni na brodu, pevačica će doživeti nervni slom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading