POTRESNO PISMO VODITELJA Njegove reči teraju suze na oči (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Nemanja Vujičić je teško podneo iznenadni, prevremeni rastanak od svog voljenog kućnog ljubimca, od kog se nije razdvajao, a o tome koliko pati govore i brojne fotografije i video-snimci na njegovom profilu.

Pratioci mu pružaju podršku i upućuju reči utehe, međutim bezuspešno - Nemanji je sve teže kako vreme prolazi, a tačno sedam dana nakon što mu je kućni ljubimac uginuo, Vujičić je objavio potresni snimak i reči na koje niko nije ostao imun.

 

 

- Kako da objasnim koliko boli ima u meni i posle sedam dana? Kako da im kažem koliki je ovo gubitak, i zašto su nas razdvojili ? Ne mogu meni pričati o bolima i smrti bližnjih, jer znam kako je. Nažalost znam. Ali znam i to da si me slomio. Da si me napustio, a da sam toliko hteo sa tobom. Dosao si kada mi je bilo najpotrebnije. Spasio si me. I hvala ti na tome. Hvala ti na godinu ipo dana najlepseg života. Hvala ti na svoj ljubavi, pažnji, buđenjima, nespavanjima, spavanjima u dnevnoj sobi samo da bi tebi bilo lepo. Hvala ti što si mi bio najbolji prijatelj. Hvala ti na svim sr*njima, putovanjima, na svim iskidanim živcima, ali hvala ti i na najlepšim mogućim minutima. Neki će reći to je samo pas, ali si ti to meni najmanje bio. Ti si mi bio sve. I sve što imam je bilo u tebi. Inicijali svih meni bitnih ljudi bili su u tvom imenu. Bio si mi sudbinski pas. Znam. Čekao si me, ali ni ja ništa manje nisam tebe. Od prvog susreta, povraćanja, do poslednjeg izdisaja. Bio sam tu. I bio bih još toliko godina, veruj mi. Miki i ja te čekamo. Neću ga nikome dati. Čeka te i činija, stan, sve te čeka, jer možda se vratiš... Hvala ti na divnim šetnjama , putevima koje smo istraživali, na tome što me je uvek neko dočekao i ispraćao na posao. Hvala ti na tome. Hvala ti što si me razumeo i kada niko nije. Hvala ti što si me sačekao da te ispratim na onaj svet. Užasne slike ostaće mi u glavi. Tvoja borba, moja molba da upeš, ali nismo uspeli... I sve što sam ti šapnuo, tako je. Bajd moj, ljubavi moja, previše si me ranio. Previše. Ni sam ne znam kako ću dalje, ali znaj da sam sve uradio kako bi imao najlepši mogući život. Sve sam ti dao i sve bih opet, samo da mogu još jednom da te pomazim, stisnem to tvoje uvo i potapšem po stomaku. Sve bih dao da te vratim. Sve - otvorio je dušu Nemanja i dodao:

- Znaj da sam te svim srcem voleo, najviše. Lutko moja, šunto moj, mili moj, odmori se, pozdravi mi znaš koga i reci im da jedva čekam da se svi gore sastanemo. A do tada me čuvajte i znaj da te nikada, ali nikada neću zaboraviti. Volim te svim srcem, mili moj. Putuj, mirno putuj. I znaj da sam zahvalan Bogu što sam te imao, ali samo on zna zašto nešto daje, a nešto uzima...

RODITELJI JE NAŠLI NA PODU Milica Majstorović se povukla iz javnosti, promenila je profesiju, a sada je udata za njega

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nens

25.08.2022 08:31

Sscuvaj boze. Mislila sam otac ili majka

Lutvo

25.08.2022 10:49

Dosadan si jarane, sa tim svojim paščetom. Bolje da si našao kakvu devojku pa se igrao sa njom, nego sa paščetom. Crklo parče, pa šta?