TUČE, UVREDE, SKANDALI Alen Islamović progovorio o svom odnosu sa Tifom i otkrio detalje koje javnost nije znala, sada je sve jasno
E-stock

Alen Islamović, koji će nakon 17 godina nastupiti u Sarajevu, progovorio je o odnosu sa kolegom iz "Bijelog dugmeta", Mladenom Vojičićem Tifom.

- I danas kad kažeš Bijelo dugme zna se što će se događati. I ovo što danas radimo Goran, Tifa i ja isto se zove "Bijelo dugme" s Goranovim orkestrom. Ali bez obzira na te pesme koje je Goran napisao, to je stvarno veliko blago Sarajeva. Jer je to sve nastalo u Sarajevu - rekao je Alen.

- Možda su poneke nastale u drugim regijama. Znam da su 'Lipe cvatu' nastale u Severnoj Makedoniji gde je Goran bio u nekim albanskim kafanama i čuo je kako ljudi interesantno sviraju, pa mu je došla ideja da napravi 'Lipe cvatu'. Tako da je to bogatstvo što "Bijelo dugme" ima, lepeza pesama da ti pamet stane. Jer bilo koju pesmu kad krenemo da izvodimo, svi pevaju s nama. Ali pevaju i ove nove generacije. To je fascinantno - dodao je.

TUČE, UVREDE, SKANDALI Alen Islamović progovorio o svom odnosu sa Tifom i otkrio detalje koje javnost nije znala, sada je sve jasno

Printscreen

 

Islamović se osvrnuo i na svoj odnos sa Tifom.

- To je izmišljena priča koju neko potakne. Prvo nisam tip koji negativno zrači, ne dolazim ljut na posao. Znaš, imaš one portire koji trebaju rano na posao. On psuje po kući sve što ima, jer zna da mora ustati u 3 i doći na posao u 5, zna što ga čeka. Stražarenje na toj porti do ponoći. Ja se tako prema poslu ne odnosim. Dolazim na koncerte spreman, odmoran, želim zabaviti ljude, da se i ja dobro zabavljam, a ne da pravim probleme - započeo je Alen za Dnevni avaz.

- Mogu reći iskreno, moji i Tifini odnosi su nikakvi. A i ne trebaju biti, što bi morali biti nekakvi. Bolje da su nikakvi. Dođemo na posao, odradimo svoje i svako svojim putem. To je pravi profesionalizam. A ko to ne može shvatiti. Misliš da se Keith Richards i Mick Jagger vole? Ne vole se nikako, ali, eto, na bini su stalno. I grle se čak. Ali se ne tuku. To je jačina Roling Stonesa - zaključio je.

IGOR ZADAO SEVERINI FATALAN UDARAC Otkriveno da se Kojić druži sa pevačicinim bivšim mužem, isplivali svi detalji, a ovo je tek šokantno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading