ODUZIMAJU DAH MUŠKARCIMA NA PLAŽI Skinule se Ceca i Anastasija Ražnatović, komentari samo pljušte (FOTO)
Promo

Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija skinule su se na plaži i pokazale vitku liniju! Folk zvezda i mlada pevačica otputovale su na more i "zapalile" društvene mreže fotkama u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca je, posle brojnih nastupa na Crnogorskom primorju, otišla sa sestrom Lidijom Ocokoljić na zasluženi odmor u svoju luksuznu vilu na Kipru, gde će ostati do 28. avgusta.

Pevačica se po ceo dan kupa, sunča i uživa u morskim specijalitetima i vinu. Ceca je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem, a fanovi su je zatrpali porukama:

"Nijedna klinka ne može da ti stane na crtu, prezgodna si!", "Koja mačka!", "Godine ti ne mogu ništa", "Ceca je morska sirena", "Au, kakva bomba"...

ODUZIMAJU DAH MUŠKARCIMA NA PLAŽI Skinule se Ceca i Anastasija Ražnatović, komentari samo pljušte (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Za to vreme njena ćerka Anastasija uživa sa dečkom Nemanjom Gudeljem u Sevilji. Mlada pevačica je otputovala kod fudbalera na deset dana, pošto se neko vreme nisu videli zbog obaveza. Osim što zajedno posećuju plaže u Sevilji, planiraju da na nekoliko dana odu u Marbelju, gde će se danju kupati, a uveče izlaziti u noćne klubove.

GOCA BOŽINOVSKA ŽENI SINA Sprema se gale slavlje, a ovo su svi detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading