OPSEDNUT JE, TO MU JE SADA U PRVOM PLANU Viki Miljković progovorila o sinu, pa spomenula i snajku: To je njegov izbor
Alo

Sin pevačice Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa odrastao je u pravog mladića koji želi da svojim radom i trudom krči put ka uspehu. Andrej trenira tenis, a popularni roditelji su mu najveća podrška.

Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu - otkrila je ponosna mama svojevremeno, u intervjuu za „Hello!“.

 

Pevačica koja je godinama u skladnom braku na kom joj mnogi mogu pozavideti, svoju privatnost ne eksponira javno te se i o Andreju malo toga zna, a imajući u vidu da je sin Viki Miljković u godinama kada je pitanje dana kada će izabranicu dovesti u kuću, Viki je za "Skandal" imala šta da kaže na tu temu:

 

Za svog sina zamišljam ženu koja će da ga poštuje i koju će on da poštuje. Biće to sigurno njegov izbor, a ne moj. Približilo se i to vreme. Andrej više nije mali. On se uveliko bavi sportom. Poprilično se trudi i vredno trenira tenis. To je njegova sada glavna preokupacija uz školu. Tako da videćemo šta će sve da nas čeka. Ali trudiću se da budem dobra svekrva.

BIO JE TUŽAN, DUGO SE NIJE OPORAVIO Komšije Nikole Rokvića otkrile nepoznate detalje o slavnom paru: Sada se preporodio

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading