ULOŽIO SAM CELU ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU U STUDIO Sofronijević priznao da je poslednji dinar investirao u muzičku produkciju
Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najuspešnijih srpskih harmonikaša Aleksandar Sofronijević nedavno je otvorio svoju muzičku produkciju, o čemu se pisalo u medijima, ali ono što javnosti nije poznato jeste to da je uložio celu svoju životnu ušteđevinu u novi posao.

ULOŽIO SAM CELU ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU U STUDIO Sofronijević priznao da je poslednji dinar investirao u muzičku produkciju

Printscreen

 

Harmonikaš je ispričao kada se rodila ideja za studio, ali i koliko je bilo teško realizovati takav projekat u vreme korone, kada je prestao da nastupa.

- Ideja za studio se rodila baš davno, ali mogućnosti nisu bile realne. Malo-pomalo moja porodica je kupila jedan lep lokal u Beogradu i onda smo doveli i arhitektu, koji mi je pomogao da studio izgleda ovako, ali i da ima toliko različitih mogućnosti. Trebalo je godinu i mesec dana da se napravi studio - govori Sofra na početku razgovora za Kurir, pa nastavlja:

- Sve radove su obavljali moji veliki prijatelji. Ne volim da govorim o iznosima, to mi je malo degutantno, ali mogu da kažem da sam potrošio celu svoju životnu ušteđevinu na studio. Radi se o velikom novcu, ali ja sam veoma ponosan na to i nikada mi nije bilo žao nijednog uloženog dinara. Uložio sam bukvalno sve što sam imao u tom trenutku. Desilo se da je baš tada stao ceo naš posao zbog korone, a ja sam svaki dinar koji sam imao moram da dajem jer projekat nije smeo da stane, morao je da se završi.

Harmonikaš ističe da će pevači u njegovom studiju moći da urade kompletnu produkciju.

KUMA ĆE JOJ BITI OVA POZNATA PEVAČICA Vanja Mijatović otkrila sve detalje gala svadbe

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading