DONJI DEO PREKRIVAJU TRAČIĆE Supruga našeg fudbalera ne prestaje da izaziva svojim fotkama, komentari samo pljušte (FOTO)
Printscreen/Instagram

Supruga Zvezdinog fudbalera Milana Borjana, Snežana, otputovala je na odmor sa prijateljicama odakle svakodnevno objavljuje slike i snimke.

Nakon snimaka iz noćnog provoda i objava sa jahte na kojoj se sunča sa ostalim lepoticama, Snežana Borjan je objavila i nikad provokativniju fotku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Pozirala je u crnom bikiniju koji je sve ostavio bez daha - materijal na grudima pridržava alka, dok se donji deo "od silnih rupa" jedva i vidi.

- Vetar u kosi u vozu za more, otvoren prozor i sunce u lokne, letnje je podne i nebo se smeje, Poljubi je... - napisala je zgodna Snežana u opisu fotografije.

DONJI DEO PREKRIVAJU TRAČIĆE Supruga našeg fudbalera ne prestaje da izaziva svojim fotkama, komentari samo pljušte (FOTO)

Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, ona je još jednom skrenula pažnju na sebe kada je na svadbi Kaće Grujić došla u providnoj haljini. Tada su se mnogi pitali da li nosi donji veš ili kristali na haljini odlično prikrivaju intimu.

OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA Lidija Vukićević je glumica vanvremenske lepote 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marko S

22.08.2022 20:15

Zenska je, svojom promotivnom fotkom, uputila javi poziv svim majstorima za zenska pitanja . (krpica na donjem delu samo sluzi da joj ne udje pesak u "centar inteligencije").