ZAPALILA SCENU U FARMARKAMA OD 1.000 EVRA Severina napravila pravi spektakl, a svojim fotkama usijala društvene mreže (FOTO)
Alo

Severina Vučković, hrvatska pop-zvezda na koncertu u Poreču nastupila u neobičnim farmerkama, modnog brenda Mugler, čija je cena na stranici Nordstrom oko 1.000 evra.

Pevačica je održala koncert na porečkoj rivi i svojim natupom je obeležila kraj muzičkog dela programa "Porečko ljeto". Ona je oduševila svojim hitovima, ali i mnoge je zadivila svojom odevnom kombinacijom: farmerkama i topom, koji više imaju providnih detalja.

ZAPALILA SCENU U FARMARKAMA OD 1.000 EVRA Severina napravila pravi spektakl, a svojim fotkama usijala društvene mreže (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Seve je svojim obožavaocima i pratiocima na Instagramu podelila slike ovog autfita.

Odevna kombinacija je mnogo više otkrivala, nego što je skrivala. Ona je farmerke ukomponovala sa topom, koji na sebi ima providne detalje, a celu kombinaciju je upotpunila jednostavnim srebrnim cipelama.

Njene fotografije lajkovali su brojni obožavaoci na Instagramu, na kome su je obasipali komentarima poput:

"Prelepa i prezgodna žena", "Kombinezon ti odlično stoji", "Seve kraljica stila", "Nema ti ravne".

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila kako je nabacila koji kilogram više, zbog čega ne može da stane u svoje stare haljine i time se uopšte ne opterećuje.

SLAVLJE U PORODICI BALAŠEVIĆ Sin legendarnog pevača postao je otac, evo koje ime je dao naslednici 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading