EKSKLUZIVNO Tvorac hita “Vasko Žabata” za Alo! o Ceci i Breni!
Printscreen

Da su društvene mreže uzele primat u današnje vreme, uverili su se i članovi „Kamčija orkestra“, čija je pesma „Kombajn-vršalica“ proteklih nedelja u Srbiji postala prava senzacija zahvaljujući uticaju internet platformi.

Naime, bugarski bend snimio je ovu numeru pre gotovo dve decenije, a korisnici Tiktoka i Instagrama nedavno su je oživeli, te je nedeljama refren „Vasko Žabata“ preplavio sve aplikacije.

Sada je producent ove hit pesme Marin Marinov u razgovoru za Alo! priznao da je iznenađen uspehom koji je numera ostvarila dve decenije nakon objavljivanja. On je takođe otkrio da su srpski pevači izuzetno popularni u Bugarskoj, te da mu je velika želja da sarađuje sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Lepom Brenom.

EKSKLUZIVNO Tvorac hita “Vasko Žabata” za Alo! o Ceci i Breni!

Printscreen

 

- Iskren da budem, prijatno smo iznenađeni što je ova pesma postala toliko popularna 20 godina nakon što smo je snimili. Numera ima izražen balkanski ritam, a pevači su odlično uradili svoj deo posla i mislim da je to ono što je osvojilo publiku - rekao je Marin, i otkrio da će pesma uskoro biti ponovo snimljena, ali ovoga puta u drugom aranžmanu.

EKSKLUZIVNO Tvorac hita “Vasko Žabata” za Alo! o Ceci i Breni!

Printscreen

 

- Još uvek se nismo dogovorili oko detalja, nova verzija će biti snimljena najverovatnije u septembru. Nama je još uvek misterija kako je ova pesma ponovo postala hit, ali oduševljeni smo rezultatima. čak nam je plan i da dođemo u Srbiju. Društvene mreže trenutno imaju veliki uticaj na javnost i zbog toga se godinama koriste u svrhu promocije pesama. Mi smo na kampanji za ovu pesmu radili pre 20 godina, kada smo je snimili. Sada se sve desilo spontano, prirodno… Ljudima se dopao refren i počeli su da dele video-snimak. Očigledno da ih je pesma osvojila. Drago mi je i ponosan sam na to što ova pesma donosi radost i veselje tolikom broju ljudi sa Balkana - istakao je producent koji je potom otkrio da su srpski pevači jako slušani u Bugarskoj.

- Srpski pevači su veoma popularni kod nas, slušaju se i narod ih voli. Najviše se pevaju pesme pokojnog Šabana Šaulića, Dragane Mirković, Miroslava Ilića, Bobana Zdravkovića, Cece i Lepe Brene. Sa tim ljudima bih voleo da sarađujem ukoliko se ukaže prilika - poručio je na kraju on.

 Pesma hit u Škotskoj

Marin je otkrio da je pesma „Kombajn-vršalica“  probila granice Balkana, te da je slušana čak i u Škotskoj.

- Ostao sam u šoku kada su me zvali i rekli mi da se pesma u Škotskoj svira na gajdama - kroz smeh je rekao producent.

GLUMICA BEZ ŠMINKE, RAZGOLIĆENA NA PLAŽI Milica Milša pozirala samo u peškiriću

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading