VEST JE ODJEKNULA U MEDIJIMA Svi su pričali o vanbračnom sinu Željka Šašića, pevač progovorio i otkrio apsolutno sve
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Svojevremeno se pojavila priča o vanbračnom sinu iz Nemačke pevača Željka Šašića.

Tada se pisalo i da je Šašić bio tužen i da ga jure za priznanje očinstva. Sam pevač pričao je o ovom događaju i otkrio šta se tada tačno desilo.

- Na svu sreću sve je to trajalo kratko hvala Bogu, jer su pronašli oca tog deteta, verovali ili ne postoji još jedan Željko Šašić koji je pravi otac deteta i koji živi u Nemačkoj. Ja sam prošao kroz agoniju kada sam čitao papire gde se navodi da sam ja otac nekog deteta. Sva sreća kasnije se dokazalo da je u pitanju neki drugi Željko Šašić, prošlo je par dana i opet su me kontaktirali objašnjavajući da nisam to ja. Čak su mi rekli da imam pravo i da ih tužim i da se duboko izvinjavaju. Ja ih nisam tužio, nema tu šta ja njih da tužim kada su se izvinili, ali da su mi skratili život, Boga mi jesu - ispričao je svojevremeno za "Svet" pevač i nastavio:

VEST JE ODJEKNULA U MEDIJIMA Svi su pričali o vanbračnom sinu Željka Šašića, pevač progovorio i otkrio apsolutno sve

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Bio sam šokiran, danima nisam mogao da dođem sebi da zaista imam vanbračno dete istog trenutka bih ga priznao, bez pogovora, ma sto odsto bih ga priznao - pričao je pevač.

- Nakon toga dešavalo mi se tokom karijere da su me obožavateljke zvale i molile da im napravim dete, ma svega je bilo, ali najviše me je ovo iznenadilo da ti iz druge države kažu da si optužen, e to mi je bilo zaista neverovatno. Inače, nikada nisam upoznao ni tu majku, ni to dete, a ni drugog Željka Šašića - završava priču popularni pevač koji ima samo jedno dete, Sofiju iz braka sa Sonjom Vuksanović.

HAOS NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ Momak skočio na binu i uplašio pevačicu, obezbeđenje poletelo, ona zaurlala iz petnih žila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading