FUDBALER UROŠ RAČIĆ SMUVAO KONTROVERZNU PEVAČICU Ema je nedavno napunila 18 godina, a sada uživa sa reprezentativcem u Španiji
Foto: Alo ilustracija

Reprezentativac Srbije i igrač Valensije Uroš Račić od pre nekoliko meseci je u emotivnoj vezi s kontroverznom pevačicom i tiktokerkom Emom Radujko, koja je poznata po brojnim skandalima koje je pravila još dok je bila maloletna, do pre dva meseca.

Prema saznanjima Kurira, pevačica se trenutno nalazi kod Račića u Valensiji, gde uživa u odmoru. Dobro obavešteni izvor otkrio je za naš list da su fudbaler i Radujkova dugo pokušavali da sakriju vezu od očiju javnosti, ali da su se sada konačno opustili i uživaju u svojoj ljubavi. Oni su se samo najbližim prijateljima poverili da su zajedno, a tek odnedavno na njihovim Instagram nalozima može da se poveže da su u vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UR🤔 (@urosracic)

- Uroš i Ema su u vezi nekoliko meseci. Smuvali su se pre njenog punoletstva. U početku nikome nisu pričali o tome. Kako sam ja čuo, Uroš nije hteo da se provlače po novinama jer su nju u poslednje vreme pratili samo skandali. Ona je radila tokom leta, a on je otišao na more u Crnu Goru, odakle je pratio njene nastupe. Kad je završila s poslednjom tezgom u Budvi, Ema je spakovala kofere i otišla u Španiju. I sada je u Valensiji kod Uroša, uživaju - ispričao nam je sagovornik blizak paru i dodao šta je ovaj par spojilo:

 

- Između ostalog njih je povezala ljubav prema psima. I Uroš i Ema obožavaju životinje i oboje imaju kučiće - kazao je on.

Na Instagram nalogu fudbalera i pevačice nema njihovih zajedničkih fotografija. Međutim, Ema redovno objavljuje slike Uroševih pasa, a nedavno je podelila video-snimak iz kreveta. Na njenom Instagram storiju video se muškarac koji je ležao na stomaku bez majice i spavao dok ga je Radujkova snimala. Samo oni koji znaju ko je dečko skandalozne pevačice povezali su da se radi o Račiću, čiji se lik nazire.

FUDBALER UROŠ RAČIĆ SMUVAO KONTROVERZNU PEVAČICU Ema je nedavno napunila 18 godina, a sada uživa sa reprezentativcem u Španiji

Printscreen

 

Inače, reprezentativac naše zemlje u martu puni 25 godina, dok je njegova devojka napunila 18 pre nešto manje od dva meseca.

Podsetimo, Ema Radujko javnosti je poznata po skandaloznom oblačenju i spotu koji je snimila sa sedamnaest godina u kojem "jaše" na muškarcu koji je od nje stariji više od 10 godina.

MAŠA TERZIĆ POKAZALA SINA Evo kako ona izgleda mesec dana nakon porođaja, a ovaj potez njenog partnera je oduševio sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading