BUJNO POPRSJE ODUZIMA DAH Skinula se Tanja Savić, grudi u prvom planu, pevačicu retko viđamo u ovakvom izdanju
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Tanja Savić otišla je na zasluženi odmor, a pevačica je svoje fanove počastila fotografijama na kojima je pozirala samo u bikiniju.

Tanja je aktivna na društvenim mrežama, pa je tako na svom Instagram profilu objavila fotke sa putovanja, a od prizora mnogima je zastao dah.

Savićeva je u prvi plan istakla bujno poprsje, ali ni njena zavidna figura nije prošla nezapaženo.

- Prelepa kao po navici; Bila i ostala najlepša; Najbolja pevačica koja vrhunski izgleda i peva; Prirodna lepotica - samo su neki od komentara ispod Tanjine fotografije.

Tanja je jedina od njene generacije takmičara "Zvezda Granda" koja je dostigla taj nivo uspeha i popularnosti. Kako kaže, rado se priseća tih mlađih dana.

- Setim se tog lepog perioda, najlepšeg, kada smo svi počinjali. Svi smo bili kao Brena, harali smo Srbijom i Balkanom. Radili smo po dva nastupa na dan, bili smo mladi. Zato sam ja sada ovde gde jesam, zahvaljujući mojoj publici koja me podržava i danas. Nažalost, nisam ostala u kontaktu sa ostalima iz takmičenja, jer je svako krenuo svojim putem. Imamo svi decu, porodicu, pa nemamo vremena. Čujem da se Bane Mojićević nešto mota po Smederevu, pa se možda i sretnemo - rekla je Tanja Savić nedavno za Informer.

BUJNO POPRSJE ODUZIMA DAH Skinula se Tanja Savić, grudi u prvom planu, pevačicu retko viđamo u ovakvom izdanju

Printsc Pink

 

SARA JO NIKAD IZAZOVNIJA Pozira sa dečkom u kupaćem kostimu, izazvala lavinu komentara (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading