NEMAM TU VRSTU ENERGIJE Nataša Bekvalac bez dlake na jeziku progovorila o prijateljstvima na estradi: Znam koliko je teško
Foto: Printscreen Pink TV

Poznato je da je Nataša Bekvalac uvek bila osoba bez dlake na jeziku i da se ne libi da uvek iskaže svoje mišljenje i stav, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, godinama unazad važi priča da na estradi prava prijateljstva ne postoje, da svi jedni drugima podmeću noge, sa čim Nataša nije saglasna.

- Imam najlepša iskustva. Ne mogu da kažem da sam stekla prijatelje, zavisi šta podrazumevate pod tim. Moja prijateljstva su uglavnom duga i intenzivna, ali smatram da ima predivnih ljudi. Možda zato što sam blagonaklona i jako naklonjena ženama, kod mene nikada nećete naći tu vrstu energije kao takmičenje, poređenje... Navijam za žene, znam koliko je teško raditi ovaj posao i jako cenim žene koje rade ovaj posao - rekla je Nataša.

Foto: Printscreen Pink TV

 

Podsetimo, Nataša ovog leta vredno radi, a slobodno vreme se trudi da iskoristi sa naslednicama obilazeći destinacije i uživajući u svakom pruženom zajedničkom trenutku.

KRVAVA TRAŽILA POMOĆ NAKON ŠTO JOJ JE VERENIK PUCAO U GLAVU Evo gde je danas srpska glumica posle horora koji je potresao Srbiju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading