OVO JE LUKSUZNI DOM ZVEZDE GRANDA Oaza mira i vila sa bazenom ostavljaju bez daha, a prostrane sobe i dvorište su tek priča za sebe (FOTO)
Printscreen

Pevačica Biljana Sečivanović izgovorila je sudbodnosno da vereniku Aleksandru Nediću pre dve godine, a sa njim uživa u dvorcu.

Biljana Sečivanović je jednom prilikom otvorila vrata svog doma i pokazala u kakvom luksuzu uživa.

Printscreen

 

Veliko dvorište sa bazenom, ograđeno visokom ogradom i dom kao iz španskih serija, sa luksuznim automobilima ispred nje deo su imovinske karte Biljane Sečivanović.

Printscreen

 

Pre sad već pet godina upoznala je Aleksandra Nedića i sa njim je otpočela emotivnu vezu, a nedavno i zajednički život na ovoj adresi.

Ispred kuće je predivno dvorište sa bazenom i pevačica je jednako ponosna na enterijer i eksterijer.

U kući na tri nivoa sve prostorije su brižljivo uređivane. Sa terase se ulazi u prostrani dnevni boravak i trpezariju u kojoj dominira ogromni sto za ručavanje. Kuhinja je pevačicino glavno radno mesto kad nije na sceni.

Stepenicama iz dnevnog boravka stiže se do spavaćih soba, gde svako ima svoju sobu - jedna je roditeljska, a druge dve su za decu. Na tom nivou je i prostrano kupatilo. Hodnik uz stepenište vodi do garderobera i toaleta za goste, dok je u podrumu od prvobitno planirane teretane nameštena spavaća soba za goste, ali i vešeraj.

NAKON ŠTO JE SMRŠALA 40 KILOGRAMA Skinula se Indi, pozirala u provokativnom bikiniju, a tetovažu na ovom mestu su svi primetili

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading