SKINULA SE VODITELJKA Ana Radulović svojim izgledom obara s nogu, pozirala u provokativnom izdanju (FOTO)
Printscreen

Voditeljka Ana Radulović otišla je na zasluženi odmor, a na društvenim mrežama objavila je fotografiju u provokativnom izdanju i svima pokazala zavidnu figuru koju je dovela do savršenstva

Ana je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila nekoliko fotki u bikiniju, a u prvi plan je istakla svoje bujno poprsje. Pored toga, svi su primetili i zavidnu figuru koju je dovela do savršenstva.

- "Neka se mlađe osobe ugledaju šta je dama", "Meni si jedna od najnormalnijih devojaka kod nas iz javnog života. Izgledaš super i prirodno! Svaka čast", "Opasno mlada" - samo su neki od komentara.

Pročitajte još: Da li prepoznajete LEGENDARNU pevačicu sa fotografije? Region je OBOŽAVA, kraljica je SEVDAHA, a u SEDMOJ deceniji izgleda lepo i negovano

Voditeljka emisije "Pitam za druga" nedavno je proslavila 30. rođendan, a tim povodom organizovala je gala žurku na kojoj su se pojavila mnoge javne ličnosti.

- Uzbuđena sam, dugo nisam pravila nešto ovako veliko i da sam pozvala dosta dragih ljudi. Pamtim kad je bila svadba, a to je bilo pre 7 godina... Uzbuđena sam i srećna, tako da ću verovatno posle i zaplakati - tada  je priznala Ana Radulović za Informer.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Anastasija Ražnatović zapalila društvene mreže, evo šta je ona promenila na sebi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jul

17.08.2022 22:51

Ma idi!!Sve su plastične i iste!! A onaj njen buljavi,zaradjuje za operacije

Zoran

18.08.2022 08:45

Bas bih voleo da je vidim bez sminke nasta lici. Koliko vidim i u bazenu sa sminkom.