MAMA MU BIRA MLADU Sin našeg poznatog pevača traži ženu u rijalitiju, a odnos njegovih roditelja tek je šokantan
Printscreen

Naslednik pevača Daniela Popovića (66) prijavio se za učestvovanje u šou programu "Ženim sina?", kako bi pronašao svoju srodnu dušu.

Svaku snaju mora "odobriti" mama, a tako će Sebastianu pri izvoru pomoći majka Sanja Bjedov Popović, bivša manekenka.

S obzirom ne to da je u junu potvrdio da je u ozbiljnoj vezi, sve je zanimalo šta se dogodilo u tako kratkom vremenskom periodu i kako se odlučio da je baš sada vreme za ženidbu.

- Život se menja iz dana u dan, pa tako i odluke koje nisu konačne. Život me tera da budem u potrazi, a venčanje je veliki korak na koji sam se odlučio kako bih video hoću li ovde upoznati ljubav svog života - ispričao je Popović za 24sata.hr koji za sebe tvrdi da je romantik u duši.

Mamine savete, tvrdi, svakako će poslušati, a ako i ne pronađe ljubav, barem će kući otići s lepim uspomenama i zanimljivim iskustvom.

- Mamu ću sigurno poslušati oko nekih stvari jer će videti i čuti neke stvari koje meni promaknu, ali s obzirom koliko je poznajem, ona će pokušati da nametne neke svoje želje - rekao je Sebastian kojeg privlače visoke i mršave devojke s lepom kosom, a odbija ga škrtost.

MAMA MU BIRA MLADU Sin našeg poznatog pevača traži ženu u rijalitiju, a odnos njegovih roditelja tek je šokantan

Printscreen

 

Za svog sina, Sanja želi isto ono što baš i svaka majka, a kako kaže, prema ženema je vrlo korektan i pošten.

- Za Sebastiana želim ženu tačno onakvu kakvu si on želi i izabere. Ja bih htela za njega lepu, pametnu, uspešnu i atraktivnu te da osim njega i mene obožava - otkrila je sa smeškom na licu te dodala kako će posete sinu prorediti ako joj se buduća snaha ne bude sviđala.

Osim mame Sanje, veseli se i tata Daniel koji jedva čeka da u porodicu Popović stigne snajka, a možda jednog dana i prinova.

- Oni potajno žele prinovu, kao i mene u braku, ali to će biti težak zalogaj - priznao je Sebastian.

Danijel je 1983. godine predstavljao Jugoslaviju na Evrosongu, a nastupio je s pesmom "Džuli" koja se i dan danas pevuši.

Sanja i Danile, ostali su u dobrim odnosima, a često i svi zajedno, s njegovom sadašnjom ženom Aleksandrom, odu na kafu.

- Baš su pre nekoliko dana on i njegova žena bili u Zagrebu pa sam ih vodila vani, a s Aleksandrom nekad i sama popijem kafu - ispričala je za kraj.

KAĆA GRUJIĆ FOTKOM ČESTITALA SVEKRU ROĐENDAN Pevačica uputila Gobeljinom ocu predivne reči, drži unuku u naručju, a prizor topi srca

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading