DALI MILION ZA VILU, A TRAŽE 4.000.000 EVRA Elena i Jugoslav dele imovinu nakon razvoda, a evo kome je pripala kuća
Foto: Printscreen/instagram

Elena Karaman i Jugoslav Karić su nakon razvoda prošle godine podelili svu zajedničku imovinu, osim kuće u Ljutoj.

Kako saznajemo, ovu luksuznu vilu u malom primorskom mestu u Bokokotorskom zalivu nisu prodali zbog previsoke cene koju traže za nju.

Vila od drveta i kamena, za koju su svojevremeno izdvojili milion i trista hiljada evra, uređena je po pravilima feng-šuija i Elena se tada u potpunosti posvetila njenom uređenju, o čemu se hvalila i na Instagramu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Komšije bivšeg bračnog para iz Ljute, otkrili su nam zašto su mnogobrojni zainteresovani kupci odustali od ove nekretnine, koja slovi za jednu od najlepših na celom Crnogorskom primorju.

- Oni su hteli da i ovu kuću prodaju nakon razvoda, kao i onu na Kosmaju, ali su odustali od toga jer nisu hteli ni da čuju da je prodaju za nižu cenu. Kako sam čuo, tražili su za nju oko četiri miliona evra, ali kako je svim zainteresovanim kupcima ovo bilo previsoko, oni su od prodaje, bar zasad, odustali. Dogovorili su se da u nju svako može da ide kad želi i da je za sada ne prodaju. To se pokazalo ove godine kao najbolje rešenje, možda na kraju i potpuno odustanu od te ideje - rekao nam je jedan od komšija.

Inače, četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

Printscreen

 

PEVAČU PUCALI PORED GLAVE Pevao na svadbi, a onda je on izvadio pištolj (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading