NAPRAVILA HAOS NA VAŠARU Vera Matović kolutala očima, pa pozdravlja goste (VIDEO)
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Vera Matović nedavno je pevala na vašaru u mestu Tresije i, po običaju, napravila odličnu atmosferu. Ipak, pevačica je svojim čudnim ponašanjem i gestikulacijom iznenadila posetioce, koji su u nekim trenucima pomislili da je pevačica na slavlje došla "pod gasom".

Kako navodi  izvor sa lica mesta, Vera je nastup započela pesmom svoje koleginice Nade Topčagić "Jutro je", iako se prošle godine u medijima povela polemika između njih dve da li je njena pesma "Miki, Milane" veći hit od pomenute pesme.

NAPRAVILA HAOS NA VAŠARU Vera Matović kolutala očima, pa pozdravlja goste (VIDEO)

Foto: printscreen/TikTok

 

Pročitajte još: U braku je bila sa kolegom GLUMCEM: Imali su JEDNU ŽELJU na venčanju, a posle kraha braka jedva se IZBORILA sa depresijom i evo šta sada MISLI o svemu tome

Vera je uz prve taktove Nadičine pesme počela da pozdravlja posetioce, ali je, kako se može videti i na snimcima koji su postali viralni na društvenim mrežama, sa čudnim izrazom lica i uz uzvikivanje izgovorila sledeće reči:

- Dobro došle, drage gošće, dragi gosti. Uopaa! Izvolite - rekla je Vera, a zatim nastavila sa zabavom.

@agrobiznis

Vera Matović pozdravlja goste na Tresijama i peva Jutro je od Nade Topčagić :)))

♬ original sound - Agrobiznis

- Vera je bila jako čudna tog dana na vašaru. Pevala je šta je stigla, pričala nepovezano, vrpoljila se, gledala belo, kolutal, ka očima... Kao da je popila koju više. To su svi komentarisali. Često je gledala i namigivala u pravcu muzičara, kao da je koketirala s njima. Bila je super atmosfera, a posebno nas je iznenadilo što je pevala pesme Nade Topčagić. Goste je dobro zabavila, a i dali smo joj dobar bakšiš - završava izvor sa lica mesta za Kurir.

NAPRAVILA HAOS NA VAŠARU Vera Matović kolutala očima, pa pozdravlja goste (VIDEO)

Foto: printscreen/TikTok

 

SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Aleksandra Mladenović poslala brutalnu poruku bivšem dečku

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading