ŽIVELA KAO PODSTANAR Viki Miljković danas ima nekretnine u najluksuznijem naselju, a evo kako je pevačica odrasla
Nedeljko Kiš/Alo!

Već godinama unazad Viki Miljković donosi poseban pečat u takmičenju "Zvezde Granda". Za dobru šalu i zabavu bila je spremna od malih nogu te svoje anegdote iz detinjstva sa osmeho prepričava i dan danas.

- Jako poslušna sam bila, ali isto kao što je danas i moje dete, izuzetno živahno. Nisam bila od one dece koje postaviš negde i nađeš ih tu, već me nađu na plafonu. Samo sam bila vesela i razdragana. Jesam pravila raznorazne gluposti, ali samo iz razloga da bi nekoga nasmejala, napravila neko iznenađenje, jednostavno sam volela puno da se šalim, ali i da plašim ljude - otkrila je Viki Miljković.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

I ona je, dete kao dete, veoma često pravila smicalice po čemu je bila poznata u društvu još od najranijeg detinjstva, a jednu od najzanimljivih rešila je da podeli sa publikom.

- Iskreno volela sam i decu da plašim, na primer, bila sam mala, sećam se, negde oko 4 ili 5 godina i tada smo stanovali u Nišu, kao podstanari i u dvorištu je bila jedna kantica u kojoj je tata držao ribe kada dođe iz ribolova. Međutim deca su se plašila kada uzmeš ribu u ruku i ona mlatara repom, a u društvu je bila jedna devojčica koja mi nije bila toliko simpatična i ja sam je pozvala da dođe kod mene u goste. Inače moram da kažem da mi nije bila simpatična jer mi nije davala svoje igračke i tako je bila sva bitna. Pre nego što su došli ja napunim bure vodom i kažem im da je to moj bazen, a u jednu kadicu potrpam te ribe i ubacim joj ribu u majicu - prisetila se Violeta.

Ipak, postojala je osoba koja je njen nemirni duh za tren oka umela da smiri. U pitanju je pevačicin otac, a malo ko zna da je on bio prosvetni radnik.

- Pre polaska u školu sam išla kod oca na časove, ma meni je bio dovoljan jedan njegov pogled da se ukopam u mestu - rekla je Viki, a prenosi "Grand online".

Nedeljko Kiš/Alo!

 

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAKAZALA KONCERT U ARENI Prva pevačica koja je karijeru počela u Zvezdama Granda a da se odlučila na ovaj korak

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading