SKANDAL NA NASTUPU DARE BUBAMARE! Publika skandirala njegovo ime i prezime, pevačica ostala zatečena
Foto: Printscreen/instagram

Stihovi pesama često narod menja, što zbog toga jer ne razumeju reči, a često se desi i da promene reči kako bi ih povezali sa nekom pojavom, likom ili događajem.

Tako je pevačica Dara Bubamara nedavno ostala zatečena i šokirana kada je na nastupu publika uklopila reči njenog hita "Vero, nevero" sa Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja, te su uglas pevali - "Ne mogu i neću da te volim Veljo Nevoljo".

FOTO:GO GROCKA

 

Pročitajte još: Čim je čula za SMRT mezimice, stalo je i njeno srce: Priča o majci i ćerki zbog kojih Holivud nikad više neće biti isti, njihov TRAGIČAN kraj je potresao SVET

 Bilo je 2000 ljudi, išla je pesma ''Vero, nevero'' i svi znamo da se svaki dan dešavaju neka ludila na TikToku, Instagramu i tog momenta je išlo ''ne mogu i neću da te volim vero nevero'', a publika je pevala ''Veljo Nevoljo'' . Šta da kažem, to su ti ta neka nova vremena, šta da radimo, a i svaki dan neka moja pesma... - rekla je Dara za Ekskuzivno.

 

Foto: Alo.rs

 

HTELA SAM DA NAPUSTIM MUZIKU! Dragana Mirković progovorila o tome zašto je nastavila da peva, a evo kakav joj je brak s Tonijem

Komentari (1)

Loading
Alex

18.08.2022 09:36

Ja sam šokirana prvom slikom...Izvinite,to bi trebalo da bude Dara Bubamara?Ovako ona sebe vidi u snovima?