ONA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH SRPKINJA Svi je znamo kao bivšu Modelsicu, udala se za osnivača Gugla i nestala iz javnosti
Printscreen

Ivana Berendika je nekadašnja članica grupe "Models", a 2005. godine je napravila prekretnicu u životu. Ona je bila veoma uspečna i kao pevalica i kao model.

Printscreen

 

Ivana je 1999. napustila "Models", a ponudu da radi u inostranstvu voljno prihvatila. Kako se ostvarila na svakom polju, bivša modelsica je očito bila spremna da joj se i na emotivnom planu dogodi bajka. To se i ostvarilo, kada je upoznala Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača "Gugla", za koga se 2005. godine i udala.

Pročitajte još: Čim je čula za SMRT mezimice, stalo je i njeno srce: Priča o majci i ćerki zbog kojih Holivud nikad više neće biti isti, njihov TRAGIČAN kraj je potresao SVET

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - govorila je svojevremeno Ivana Berendika za medije o svom dve decenije starijem suprugu.

Oni su se venčali na Bahamima, a ceremonije je bila u "Ocean Club-u" , u kome su brojne svetske zvezde izgovorile sudbonosno "da".

Printscreen

 

Na venčanju je Ivana izgledala bajkovito, a od tada, pa do danas, ona živi život iz snova. Ljubav sa Tomasom krunisana je blizancima Zoi Mej i Kai Nikolom, a njena karijera takođe raste uzlaznom putanjom.

Podsetimo, ona je 2014. pokrenula liniju nakita, koji do danas dizajnira, a dame koje nose njen nakit su Megan Markl, Kajli Džener, Niki Minaž i mnoge druge.

ROKVIĆI KAO SIMPSONOVI Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali

Komentari (0)

Loading