ZVEZDA GRANDA BROJI SITNO DO POROĐAJA! Odlučila koje ime će dati ćerki, a od jedne stvari nimalo ne strahuje
Foto: Printscreen/instagram

Jelena Kostov se pre nekoliko meseci povukla iz medija i javnosti, kako bi uživala u drugoj trudnoći.

Tik pred ulazak u deveti mesec, kada će brojiti sitno do trenutka kada će držati ćerku u rukama, Jelena se oglasila za 24sedam, te otkrila šta se dešava u njenom životu.

Pevačica nam je otkrila da li je sve spremno za dolazak ćerke, da li je bila zahtevna trudnica, ali i jesu li odlučili koje ime će joj dati.

- Ulazim u deveti mesec za koji dan i jako sam uzbuđena. Termin za porođaj je sredinom septembra, ali mi smo već sve pripremili za dolazak našeg malog anđela - kaže Jelena i otkriva da li joj je bilo teško tokom vrelih letnjih meseci:

- Nije mi teško palo, nemam problem što se tiče vrućina. E sad, drugo stanje, to je neka druga priča, nekada ni mi same ne znamo šta nam smeta, a šta ne. 

Pročitajte još: Svi smo je znali kao PEVAČICU: Ivana se udala za OSNIVAČA Gugla, deci dala ČUDNA imena, a zbog njenog zanimanja ceo HOLIVUD je juri!

Pevačica je ostala misteriozna kada je ime bebe u pitanju.

- Odlučili smo se za ime, sinčić ga je izabrao, ali to ćemo vam otkriti kada za to dođe vreme - kaže Jelena i otkriva da li misli da će joj biti teže da odgaja devojčicu:

- Svakako živimo u ludom vremenu gde moramo biti jako obazrivi. Kako kažu, "mala deca, mala briga, velika deca, velika briga". Treba imati strpljenja, puno ljubavi i razumevanja, a što manje nervoze. Nebitno je da li je dečak ili devojčica, razgovorom se rešava sve, sa detetom treba od malena voditi razgovore i učiti ih da su jedino roditelji ti kome treba da se poveravaju za sve u budu iskreni. Kad je dete okruženo divnom energijom, puno ljubavi, gde mama i tata divno funkcionišu, onda ne može da ne izraste u dobrog čoveka.

Svako se trudi da trudnicama udovoljava, a najveću ulogu u tome imaju muževi. Jelena  je otkrila da li je bila zahtevna, te da li je njen suprug morao u pola noći da joj kupuje ono što joj se jede.

- Ni sada, ni u prvoj trudnoći nisam bila zahtevna trudnica. Ne volim kada žene misle da ceo svet treba da se vrti oko njih. Naravno, sve mi prolazimo kroz razne faze, tu je nervoza, višak kilograma, telo se menja, ali sve je to sastavni deo najlepšeg perioda svake mame. Tako da, čak i kad mi nešto nije potaman, ne opterećujem nikoga. 

Na kraju, Jelena je otkrila i kakvi su joj planovi za posao. 

- Apsolutno sam uživala u svakom momentu. Isključila sam se iz svega, ne pratim dešavanja, ne zanima me. Družim se sa meni dragim ljudima, pričamo o lepim temama - kaže pevačica i zaključuje:

- Što se tiče muzike, ima vremena. Imam divne planove, ali malo će sačekati. Imam neke pesme spremne odavno, ali ne želim da žurim. Sada me čeka čaroban period.

MILICA MILŠA ZARADILA 227.000 EVRA Otkriveno sve o prihodima glumice, poznato i koliko dobije za samo jedan dan snimanja

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading