LUKSUZ PRŠTI NA SVE STRANE! Jašar Ahmedovski pokazao svoju vilu, a evo koje primorje je izabrao za baškarenje (FOTO)
Alo.rs

Dok mnoge poznate ličnosti odmor provode na Jadranskom moru, te letuju u okolini naše zemlje ili u Grčkoj, to nije slučaj sa Jašarom Ahmedovskim.

Printscreen

 

Pevač tokom nekoliko sunčanih meseci vreme provodi u Turskoj, u luksuznom letovalištu Fetije, gde poseduje nekretninu. U pitanju je kuća sa bazenom, a kako je ispričao za medije, u ovoj zemlji mu sve odgovara, počev od hrane pa do mentaliteta.

Pročitajte još: Ušla je u SEDMU deceniju, a sa sinom deli odeću: Poznata pevačica prošetala sa DAVIDOM koji se uvukao u njenu HALJINU

Najviše volim da idem tamo u maju, kada su temperature prijatne, jul i avgust su jako vrući i onda izbegavam. Tako da budem petnaestak dana krajem maja, početkom juna, a onda opet idem septembar, oktobar i tako svake godine - priča Jašar i otkriva čime je sve oduševljen.

Ljudi su kao kod nas, hrana kao kod nas, mirna energija i odlično društvo. Fetije su mondensko mesto, nema mnogo turista, nije kao Antalije i te regije gde ima previše gužve. To je još jedan od razloga zašto volim tamo - otkrio je pevač.

Pevač je za sve ove godine boravka u Turskoj naučio osnove njihovog jezika, te se sada odlično sporazumeva sa meštanima. 

- Znam da pričam, sve ih razumem, dobro mi ide moram da priznam (smeh) - dodao je Jašar.

Iako je proputovao svet baveći se muzikom, Jašar ističe da su mu neke zemlje još uvek na listi da ih poseti.

Recimo, mnogo afričkih zemalja i Japan. U taj Japan ću otići pa nek košta šta košta - zaključio je Ahmedovski.

SIN ANĐELKE PRPIĆ KRENUO NJENIM STOPAMA: Moj sin je i dalje dete koje treba da se igra i da sutra radi ono što voli!

Komentari (0)

Loading