NIKAD SREĆNIJA NISAM BILA! Voditeljka Marija Egelja otvorila dušu
Printscreen

Voditeljka Marija Egelja se pre nešto više od mesec dana udala, pa promenila prezime u Dabić, spakovala kofere i s izabranikom otišla na medeni mesec na Majorku.

Po povratku i u jeku priča o njenoj trudnoći, međutim, ostala je misteriozna pa ispričala kako nikad nije bila srećnija nego sada, ali dodala da i ona i Aleksandar žele veliku porodicu.

- Posle više od mesec dana u braku mogu samo da kažem da je ovo najbolji period mog života! Brak je divna stvar, naravno, ako je satkana od obostrane, iskrene i prave ljubavi. Ovolika količina sreće je nešto što ulepšava, a čini mi se i produžava život (smeh). Oboje želimo veliku porodicu - izjavila je ova „vremenka" za „Lenu", pa zatim daleko detaljnije porazgovarala na razne druge teme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

Kada je reč o lepoti, po kojoj je takođe veoma poznata, ona smatra da voditeljka vremenske prognoze ipak pre treba da bude harizmatična.

- Nije nužno da voditeljke prognoze budu prelepe, ali hvala na komplimentu. Harizma je uvek nešto što ističem kao bitnije od lepote, ona unutrašnja energija koju gledaoci osete preko ekrana, nju je važnije imati. Naravno da se trudim da budem vedra i kada dan to nije, jer šta bi bilo kada bih tužna najavljivala kišu i mraz, još više bih namračila i naoblačila. Poenta je biti pozitivan i radovati se svemu, pa sam ja tako kroz ovaj posao zavolela čari svakog godišnjeg doba, iako mi je leto zauvek omiljeno. Snimala sam prognozu na dasci za surfovanje, na klizaljkama, dok sam letela iz aviona s padobranom, tako da su pripreme ozbiljne kada na drugačiji način predstavljate prognozu - objasnila je, pa se dotakla i svog karaktera.

- Smatram da treba biti realan, prirodan i dosledan sebi kojim god poslom da se bavimo. To što je moj javan, ne znači da treba da budem „nešto drugačija" i neprirodna. Nikada se nisam osećala bitnijom, jer je to samo moj posao, deo mog života i ne dozvoljavam sebi da me „popularnost" promeni. To je jedna od ozbiljnijih stvari kojoj čovek treba da teži - da ostane veran sebi, svojoj porodici i prijateljima. To su vrednosti.

NIKAD SREĆNIJA NISAM BILA! Voditeljka Marija Egelja otvorila dušu

Foto: Printscreen/instagram

 

Protekle godine, inače, Marija je bila proslavila 30. rođendan. Na pitanje da li je tada počela drugačije i da razmišlja o pojedinim stvarima, odgovorila je:

- Nikada se nisam opterećivala godinama, trudim se da uživam bez obzira na to koliko ih imala. Čak se i radujem jer postajemo „pametniji", iskusniji s godinama, što je prednost „starenja". Naravno da sam svesna da sam mlada, ali u tridesetim prosto shvatate malo realnije život i smatram da tek ulazim u svoje najbolje godine.

Što se društvenih mreža tiče - sve notifikacije su joj, tvrdi, isključene.

- Meni su sve notifikacije sa društvenih mreža isključene, baš zato što ne volim da budem zavisna od njih, već da uđem kada ja želim i budem koliko želim - nekad pet minuta, nekad 45. Imam lepe saradnje na Instagramu, a i inače volim da fotografišem i da se fotografišem. Tako je ispao spoj lepog i korisnog u mom slučaju - naglasila je ona, koja je inače veliki protivnik estetske hirurgije.

 

NIKAD SREĆNIJA NISAM BILA! Voditeljka Marija Egelja otvorila dušu

Foto: Printscreen/instagram

 

SLAVLJE U DOMU JELENE BAČIĆ! Poznata voditeljka podelila radosne vesti, čestitike samo pristižu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nena

14.08.2022 07:33

Sve najbolje Marija. Divim ti se jer si ostala uvek ista za razliku od novih pevačica i starleta