OVAKVU JE DO SADA NISMO UPOZNALI Nina Radulović se skinula u minijaturni kupaći, a komentari samo pljušte (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Nina Radulović kako kaže konačno je dočekala odmor od poslovnih obaveza, pa se sa sinom Lavom uputila na more.

Pročitajte još: Da li prepoznajete DEČAKA sa fotografije? Proglašen je za jednog od NAJBOLJIH sportista na SVETU i ne planira da stane sa REKORDIMA

Mama i sin odmaraju u Grčkoj, a osim što uživaju u čarima vodenih sportova, voditeljka je pokazala i telo.

Bujno poprsje i uzak struk odmah su primetili pripadnici jačeg pola, ali Nina poslednjih godina vešto krije da li je zauzeta.

“Oduvek si bila jedna od najlepših žena sa javne scene bez šminke”, “ovo je najbolja verzija tebe”, “blistaš a to se vidi na tvom licu i telu”, komentarisali su kako muškarci, tako i žene. Bilo je i onih koji smatraju da je preterala sa silikonim u grudima: Sada ti je poprsje šire od kukova, bio je jedan od nekolicine negativnih komentara.

Podsetimo, godinama unazad se spekuliše da je Nina ugradila silikone, što ona nikada nije potvrdila, a jednom prilikom je rekla kako je sve do načina na koji se fotografišete. Međutim, ovom njenom izjavom nije uverila njene brojne fanove, te mnogi i dalje spekulišu da je popularna voditeljka otišla pod nož zarad lepote.

SA RUKOM U GIPSU ODRŽALA KONCERT! Marija Šerifović još jednom pokazala koliki je profesionalac, oduševila sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading