nada
Foto: Alo/Ivan Stanivuković Zeka

Nada Topčagić otputovala je danas na Taru gde ima vikendicu, zatim će "skočiti" na četiri dana u Crnu Goru gde ima kuću na moru, a sve nakon što je, kaže, imala pravu dramu sa zdravljem i jedva ozdravila.

Pročitajte još: Ovo je NAJSKUPLJI stih MARINE TUCAKOVIĆ: Za PET reči zaradila stan u Beogradu, zavrteće vam se u GLAVI kad čujete cifru

NADA TOPČAGIĆ 20 DANA NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA: Mislila sam da neću preživeti!

Printscreen Facebook

 

U razgovoru za 24sedam, Nada je rekla da je "bukvalno mislila da će da umre", jer se lečila sama.

- Bila sam u Topoli na memorijalnom koncertu u čast Zorana Jovanovića, a došlo je još puno pevača. Posle toga sam se razbolela i 20 dana nisam mogla da ustanem iz kreveta i mislila sam da neću preživeti. Pogrešila sam što sam htela sama da se lečim, pa sam pila aspirine. Onda sam tako izdržavala nekako i otišla takva na Taru, a tamo mi se tek slošilo, nisam znala šta da radim - rekla je Topčagićeva.

Kako nije mogla sama da ode kod doktora, rekla nam je da su je vozili na kraju u Hitnu pomoć u Bajinu Baštu.

- Tad sam stvarno već mislila da neću preživeti, sve me je bolelo. Kad sam ušla, rekla sam "dajte mi infuziju" i samo sam pala. Imala sam 40 temperaturu - ispričala je pevačica za 24sedam i priznala da je pogrešila što se lečila u kućnim uslovima bez lekara.

nada

Printscreen

 

- Tada su mi uradili PCR, ali je već prošlo puno vremena i bila sam negativna, tako da ne znam da li sam imala koronu. Ja sam se, iskreno, bojala samo da mi guraju taj štapić u nos. Samo to ne volim i onda sam izbegavala, ali sam na kraju morala. Jako sam loše bila, da nisam otišla kod lekara ne znam da li bih se oporavila. Mislila sam da neću posle moći da održim nekoliko nastupa koji su bili odavno zakazani, ali sam nekako uspela - požalila se Nada.

TUGA U PORODICI TINE IVANOVIĆ! Pevačica se oprostila od njega potresnim rečima: Voli te tvoja Tinkara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading