PUKLA 150.000 EVRA ZA PENTHAUS U RUMI Stanija Dobrojević sada kupuje luksuzan stan u Beogradu na vodi, a sve zavisi od ovoga
Foto: Printscreen/instagram

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević već godinama radi u Americi, a kako izvor tvrdi, plejboj zečica planira dobar deo ušteđevine da potroši na nekretninu.

Osim stana, koji je kupila i sredila u Rumi, ona želi i jedan u Beogradu na vodi. Ako joj zafali novca, ostaće malo duže u Zadruzi 6 i problem rešen.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ona je uvek bila jako pametna i promišljena, nije se ni na koga oslanjala, svoj novac je sama zaradila i kao školovana žena razmišlja kako da ga uveća. Ona je već dobila ponudu da neko vreme bude u novoj sezoni rijalitija i prihvatiće to pre svega zbog planova koje ima - kaže izvor blizak Staniji.

- Ugovorima je poslovno vezana za Ameriku, ali ako se ekonomska kriza tamo probudi, možda Stanija i produži boravak u Srbiji. Ima već neke ideje o poSlu u Beogradu, ali čeka da vidi šta će se dešavati. Situacija u svetu je veoma neizvesna, a to će uticati i na njenu konačnu odluku - završava izvor za Svet, a kako prenose mediji.

Promo

 

SEVERINA ŠOKIRALA SVOJIM IZGLEDOM Pevačica pustila pivski stomak, svi se pitaju šta joj se desilo (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading