Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTV Pink

Pre udaje za nedavno preminulog Vidoja Ristovića, TV voditeljka Nikolina Pišek, jedno vreme provela je u vezi sa zadarskim roniocem Kristijanom Curavićem.

Upoznali su se u junu 2007. kad je Nikolina Pišek u Rogoznici otišla na kurs ronjenja, a čak su se i verili, međutim do venčanja ipak nije došlo.

NIKOLINE PIŠEK PRE VIDOJA VOLELA JE NJEGA Verili su se, a onda raskinuli jer je prevario sa gogo igračicom

Foto: Printscreen/instagram

 

Mediji su pisali kako je tome kumovao njegov odlazak u hrvatski rijaliti šou "Farma" gde je upoznao Žanu Štrbac, inače bivšu go-go plesačicu. Zanimljivo je kako je tu sezonu 'Farme' vodila upravo Nikolina u paru s Mijom Kovačić.

- Da, istina je da smo Kristijan i ja definitivno raskinuli. Mislim da je konačno našao ženu koja mu odgovara - rekla je tada Nikolina Pišek.

On je kasnije novinaru Slobodne Dalmacije rekao da su svemu presudili njegovi finansijski problemi do kojih je došlo kad mu je propao jedan projekat.

NIKOLINE PIŠEK PRE VIDOJA VOLELA JE NJEGA Verili su se, a onda raskinuli jer je prevario sa gogo igračicom

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla: 'Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše da utičeš na mene i moje dete. Radi te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očito ne žele.

Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvek uz mene, ali baš zbog toga morao sam da je napustim i da joj dam šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam voleo, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše voleo, mogu reći da je ona bila ona prava. Ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali nažalost vreme je bilo krivo i razišli smo se - rekao je Curavić 2018. za Slobodnu Dalmaciju.

LEPA BRENA ME UČI KAKO DA BUDEM RIBA NA FOTKAMA Sanja Đorđević otkrila kako vodi društvene mreže: Operisana sam od toga

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading