LJUPKU STEVIĆ MUVA RUSKI MILIONER On je zakupio celu plažu samo za nju, a evo šta se desilo kad je izašla u klub
Promo

Ljupku Stević muva ruski milioner! Atraktivna pevačica je zapala za oko bogatom Rusu, koji je zbog nje zakupio celu plažu u Crnoj Gori kako bi je zaveo!

- Ljupka je nedavno bila u Crnoj Gori zbog posla. Otišla je na dva dana, bukvalno da odradi tezgu, ali uspela je da ugrabi i malo vremena za sebe. Sutradan posle nastupa ustala je rano i otišla na jednu privatnu plažu. Nije bilo žive duše, ali to joj nije bilo čudno jer je bilo baš rano. Međutim, posle sat vremena i dalje je bila sama! Pitala je radnika na plaži zašto su sve ležaljke oko nje prazne, a on joj je otkrio da je jedan Rus zakupio sve da bi ona bila sama! - priča naš dobro obavešten izvor blizak pevačici i dodaje da je Ljupka ostala u šoku:

Foto: Alo.rs

 

- Vreme je prolazilo, ali Rusa nigde nije bilo! Bilo joj je neprijatno, ma ništa joj nije bilo jasno... Čovek je zakupio plažu zbog nje, a nije joj prišao! Tek posle dva sata se opustila i uživala potpuno sama. Šetala je plažom, snimala se telefonom, postavljala je na društvene mreže snimke iz mora...

Kako sagovornik otkriva, prvi susret pevačice i Rusa dogodio se tek uveče.

- Ljupku je uveče pozvao prijatelj iz Crne Gore i rekao joj da mora te noći da izađe s njim u jedan klub. Kad je stigla tamo, zatekla je u separeu i svog udvarača! Rus joj se predstavio, rekao joj je da mu se mnogo dopada i da je želeo da je bolje upozna. Ona ga je pitala zašto joj nije prišao na plaži kad ju je već zakupio zbog nje, a on se pravdao da mu je iskrsao poslovni sastanak koji nikako nije mogao da odloži. Rekao je da je zato na kraju pozvao njihovog zajedničkog prijatelja iz Crne Gore i zamolio ga da organizuje susret u klubu - priča naš izvor.

Društvo je te noći bilo baš veselo, ali Ljupka i Rus nisu zajedno otišli u hotel!

E stock

 

- Rekla mi je da se ništa nije desilo među njima, ali da su razmenili brojeve. Ona se odmah ujutru vratila u Beograd, ali uskoro ponovo putuje u Crnu Goru zato što ima zakazane tezge - priča izvor.

Ljupka nam je potvrdila da je bila u provodu u Crnoj Gori, ali gest bogatog Rusa nije htela da komentariše.

- Bila sam sa prijateljima u jednom klubu na moru. Među njima je bilo i Rusa, ali to su sve moji drugari, pa nema potrebe da se oko toga diže pompa - rekla je pevačica, a na pitanje ko je onda zakupio plažu zbog nje odgovara:

- Neću da pričam o tome! Samo dva dana sam bila "dole" i uskoro idem ponovo, ali samo zbog tezgi!

MILICA PAVLOVIĆ PRVI PUT O SVAĐAMA SA OCEM Odrasla sa bakom i dekom, sad priznaje: Ne mogu s njim da izađem na kraj

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading