DARKO LAZIĆ PROGOVORIO O MILJANINOM STANJU Otkrio kako se oporavio od operacije, pa rekao šta Kulićeva nikako nije smela da radi
Printscreen

Pevač Darko Lazić je do pre dve godine vodio veliku borbu sa kilogramima, a zatim je odlučio da smanji želudac i tako reši problem gojaznosti. Njegov oporavak je prošao bez ikakvih problema, međutim, rijaliti zvezda Miljana Kulić je nedavno imala istu operaciju zbog koje joj je bio ugrožen život. Darko je sada otkrio kako je izgledao njegov život neposredno nakon operacije, da li je i on kao Miljana ignorisao savete doktora, i šta Kulićeva nikako nije smela da rad.

Foto: Printscreen/instagram

 

Miljana Kulić je zbog komplikacija koje je dobila nakon operacije smanjenja želuca prebačena iz Niša u Klinički centar u Beogradu i nalazi se pod budnim okom lekara.

Njena borba za život potresla je javnost, a s obzirom na to da su se mnoge poznate ličnosti odlučile da istim metodom izgube kilograme, mi smo kontaktirali Darka Lazića koji je imao istu operaciju, a koja je prošla bez ikakvog problema.

Iako muzičari važe za nekoga ko vodi nezdrav život, Darko je bio veoma disciplinovan i pratio je skoro sva uputstva lekara.

Prvu cigaru sam zapalio nakon par dana, to nije toliki problem. Ali, svega ostalog sam se pridržavao. Nisam pio dugo, to je strogo zabranjeno. Prvi alkohol sam uzeo tek nakon pet meseci i to je bilo vino. Što se hrane tiče, tri meseca sam bio samo na čajevima i supama, ništa, bukvlno ništa van toga. Pratio sam sva uputstva lekara - rekao je Darko, a kada je čuo da je Miljana uzimala kafu neposredno nakon operacije, šokirao se:

Foto: Printscreen/instagram

 

Kafu? To nikako nije smela da radi. Kakva kafa za želudac? Ni slučajno. Ja i ne pijem kafu, pa nisam morao ni da se odričem kafe, ali znam da ne sme kafa da se pije.

Opšte je poznato da je za zdravo funkcionisanje organizma neophodan redovan san i izbegavanje zadimljenih prostora, što je gotovo nemoguće izbeći ako je neko muzičar. Međutim, Darko je otkazao sve nastupe i zapevao tek onda kada mu je doktor dao "zeleno svetlo":

- Prvi nastup sam imao tek nakon mesec i po dana, dotle sam odmarao. Vratio sam se u zadimljen prostor, ali nije to toliki problem. Siguran sam da je kod Miljane najveći problem to što je vrlo brzo išla na let za Beograd i to što sad čujem, da je pila kafu

Pink printskrin

 

ZBOG NJEGA HTELA DA DIGNE LOKAL U VAZDUH Kristijan izneo šokantne tvrdnje na račun Vesne Zmijanac

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading