SA SUZAMA U OČIMA, OTKRIO STIHOVE NOVE PESME Miloš Bojanić proslavio punoletstvo unuci
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

U svojoj bogatoj karijeri pevač Miloš Bojanić ima gomilu hitova koji su ušli u obavezan kafanski repertoar, a inspiraciju za novu pesmu Miloš je pronašao u svojoj porodici, a izveo ju je premijerno na unukinom punoletstvu.

Pročitajte još: "Drago mi što je moja mama UMRLA": Popularna glumica je ispričala o toksičnoj vezi sa majkom i ZLOSTAVLJANJU koje je trpela godinama

SA SUZAMA U OČIMA, OTKRIO STIHOVE NOVE PESME Miloš Bojanić proslavio punoletstvo unuci

Foto: Youtube/Printscreen

 

Miloš Bojanić ima veliki povod za slavlje. Naime, njegova unuka Aleksandra proslavila je 18. rođendan u jednom od najprestižnijih prestoničkih hotela. 

- Ovo je moj najradosniji dan. Posle više od dvadeset godina cela moja porodica je na okupu. Tim povodom sam im spremio iznenađenje za večeras - pesmu koja nosi naziv "Porodica" i koja će rasplakati celu salu, ako budem uspeo ja da je otpevam, a mislim da neću.

Bojanić je istakao da ga usrećuje to što su mu se sinovi vratili u zavičaj, pa je potom, sa suzama u očima, otkrio reči refrena nove pesme:

- Od slave do slave, od godine do Božića, vidimo se, krene suza radosnica. Puno mi je srce, jer svi smo na broju. K'o svetinju čuvam porodicu svoju! - izrecitovao je Bojanić za Informer. 

FOLKER ODUŠEVIO SVE! Snimak kako Aca Lukas svira Mocarta zapalio društvene mreže

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading