UDAVALA SE TRI PUTA Voditeljka uživa u braku sa njim, a evo kako danas izgleda
Printscreen

Voditeljka Marija Lazić pre dve i po godine se porodila i na svet donela ćerku Valeriju, koja je upotpunila njen bračni život sa suprugom Vukom Živkovićem, za koga se tri puta udavala: prvi put na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći - u crkvi.

- Majčinstvo me je promenilo nabolje, i to hijadu puta. Ćerka je oplemenila naše živote. Ona je ono što nam je falilo da budemo kompletni - rekla je Marija jednom prilikom.

- Prijatelji mi već govore: "Eto, super si se snašla kao majka, nisi se mnogo ugojila, hajde drugo dete". Sačekajte! Moram malo da se odmorim i da se vratim u formu - dodala je tada.

- Mnogi su nam pričali: "Život staje kada dođe dete". Ne, život tek tada počinje. Ako si ti miran i staložen i beba je takva, spava kao top, dobro jede, lepo napreduje - objašnjavala je Lazićeva, koja je brzo nakon porođaja vratila devojačku figuru, jer se u vreme trudnoće ugojila samo osam kilograma.

DARA BUBAMARA GRADI VILU OD 500.000 EVRA Luksuzna kuću od 400 kvadrata će imati osam spavaćih soba, četiri kupatila, bazen

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading