NISAM OČEKIVALA DA JE TAKVA Takmičarka Zvezda Granda progovorila o odnosu sa Cecom
E stock

Finalistkinja takmičenja Zvezde Granda Maja Milutinović imala je priliku da kroz deset meseci učešća sarađuje sa Cecom Ražnatović koja joj je bila mentorka.

Nakon završetka takmičenja Maja je odlučila da progovori o odnosu sa Cecom, te otkrije kakva je ona kada se kamere ugase. Ovom prilikom ona je priznala da je bila vlo šokirana pevačicinim ponašanjem prilikom prvog susreta i probe, te da nije očekivala da je privatno tako prizemna i topla.

NISAM OČEKIVALA DA JE TAKVA Takmičarka Zvezda Granda progovorila o odnosu sa Cecom

Alo

 

-Zaista predivna. Iskreno, nisam očekivala da je najveća balkanska zvezda toliko veliki čovek, divna osoba. Toliko je prijatno u njenom društvu, topla, srdačna, spremna da pomogne, da se aktivno bavi svakim segmentom nastupa našeg. Sa njom možete da pričate o bilo čemu, i važnim stvarima ali i onim opuštenim, da se samo ćaska uz kafu- otkrila je Maja.

-Pošto nam je javljeno da će i Ivana Peters raditi sa nama kao član Cecinog tima, nisam očekivala da ću videti Cecu na probi. Međutim, prva proba, mi sedimo, ona ulazi, mi u šoku kao: 'Vau'. Izljubila nas je i izgrlila sve, i već mi je bilo jasno o kakvoj divnoj ženi i energiji se radi-objasnila je Maja.

OTKAZANA PREDSTAVA ZBOG SLABOG INTERESOVANJA Mirjana Karanović doživela neprijatnost

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading