BOG JE NAJVEĆI SUDIJA Zvezda Granda stala na put spekulacijama da se razvodi zbog oženjenog klavijaturiste
Foto: Printscreen/instagram

Zvezda „Granda" Ajša Kapetanović pre šest meseci odlučila je da stavi tačku na brak sa Adijem Dogićem. Pevačica je želela da stane na put spekulacijama da je u vezi sa oženjenim klavijaturistom, te je poručila da su suprug i ona doneli zajedno o odluku o sporazumnom razvodu.

- S obrzirom da su ljudi koji su mi nekad bili bliski odlučili da objave kako se razvodim zbog oženjenog muškarca i time pokušali da naruše moj ugled iz svojih ličnih frustracija, primorana sam nažalost da se oglasim. Iako smatram da to nije tema koja bi trebalo da interesuje javnost, Adi i ja smo pre pola godine sporazumno stavili tačku na naš brak. Nisu u pitanju nikakve afere, već naš zajednički dogovor koji je u korist nas i našeg deteta, što će potvrditi i moj bivši muž - počela je ona izlaganje, pa dodala:

Instagram

 

- Moram da napomenem da čovek kog su provlačili kroz naslovne strane nije u braku, ali shvatam da im je on trn u oku. Ja ću biti čovek za razliku od njih, pa neću uzvratiti udarac. Ipak je Bog najveći sudija.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Ajša i Adi su petogodišnju vezu krunisali brakom u Sarajevu i u strogoj tajnosti. Zatim, preselili su se u Nemačku, piše „Grand onlajn", da pevačica je do sedmog meseca bila uspela da sakrije i trudnoću. Rođenje sina Kana svakako je promenilo njen pogled na svet i uvek je isticala koliko je srećna u porodičnom okruženju.

Partneru je bila posvetila stihove Dina Merlina: „Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo", koje je istetovirala na butini.

OŽENIO SE MIMA KARADŽIĆ? Glumac pozirao sa skoro 40 godina mlađom izabranicom u belom (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading