SLAVLJE U DOMU GOCE BOŽINOVSKE Mirko i Bojana proslavili prvi rođendan sinu Zoranu, jedan prizor raznežio sve
Foto: Printscreen/instagram

Sin Bojane Rodić Mirka Šijana, mali Zoran, danas puni godinu dana, a ponosni roditelji nisu krili sreću na društvenim mrežama zbog ovog radosnog dana. 

Međutim, ono što je njihove pratioce posebno oduševilo jeste snimak na kojem sin Veljka i Bogdane Ražnatović, Željko, u kolicima gura svog mlađeg brata.

SLAVLJE U DOMU GOCE BOŽINOVSKE Mirko i Bojana proslavili prvi rođendan sinu Zoranu, jedan prizor raznežio sve

Foto: Printscreen/instagram

 

Podstimo, Bojana i Mirko i dalje nisu upriličili venčanje, a uprkos tome skladno žive u kući u Surčinu na spratu koji su renovirali sa svog sina i sebe. Mirkova majka Goca redovno se hvali odnosom sa snajom Bojanom i sinom Mirkom, a oduševljena je do kad aje postala baka:

- Svi smo dobro i zdravo, unuče je kao lutka. Samo nešto blebeće. Već je počeo ponešto da priča - počela je Goca svoju priču nedavno, pa naglasila kako su priče o svađama s Bojanom velika laž.

- To da se svađamo su sve gluposti, ja ne znam ko može sa mojom Bojanom da se posvađa. Ja nju doživljavam kao svoju ćerku, tako je gledam. Uopšte je ne razdvajam od Jelene i Zorane, ali zaista je tako. Kod nas nema nikakvog ustručavanja, mi pričamo kao da sam je ja rodila. Nikad se ne svađamo, nemamo nesuglasica, jer smo mi na dva posebna sprata, svako je za sebe. Kad me pozovu ja odem, kad ih pozovem oni dođu. Kad me pozovu na ručak, odem kod njih, kad ja kuvam, ja zovem njih - rekla je Goca nedavno.

"KAKVO PRASE?" Gastoz se oglasio ekskluzivno za Alo! nakon što ga je Bogdan Ilić optužio da je muvao njegovu bivšu devojku

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading