MIKSI JE UMRLA, NIJE IZDRŽALA... Saška Karan šokirala objavom na mrežama, odmah se oglasila i otkrila o čemu se radi (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica i rijaliti učesnica Saška Karan objavom na svom Instagram profilu šokirala je mnoge.

Poznato je da Saška Karan nema preterano lepo mišljenje o porodici Kulić. Ona je nedavno otvoreno ispričala šta misli o njima, kao i o svemu što ih je zadesilo, nazivajući Miljanu "budalom", ali svojom poslednjom objavom o "Miksi" je šokirala sve pratioce.

Naime, Saška je na Instagram profilu objavila fotografiju sa natpisom:

- Miksi je, nažalost, umrla. Preseo mi je odmor, javili su mi da ipak, posle svega, nije izdržala. Užas, užas...

MIKSI JE UMRLA, NIJE IZDRŽALA... Saška Karan šokirala objavom na mrežama, odmah se oglasila i otkrila o čemu se radi (FOTO)

Printscreen

 

Tim povodom se oglasila i pevačica koja je otkrila o čemu se radi:

- U pitanju je pas moje komšinice u Beogradu. Pas se zove Miksi. Nisam mislila na Miljanu Kulić, ne daj Bože. Njoj bih poručila da izdrži - rekla je Saška za Informer.

SKINULA SE VODITELJKA, IZGLEDOM MAMI UZDAHE Brutalno izdanje Nine Radulović, pokazala obline, niko ne skida pogled sa njenih grudi

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Nevenka

08.08.2022 18:44

Ti si stvarn o zmija,pa da su svi na svetu,Miksi i da su pomrli nebih bas u tom trenutko to objavila,tu nema mesta za takvu salu bez obzira na simpatije i obratno,ili nemas nimalo vaspitanja ilisvojom gluposcu skreces pazn ju na sebe jer si zaboravljena.Uzgred ,nesimpatisem ja Kulicke ,ali ljudski neka Miljana ozdravi i vrati se detetu,i da joj bog podari pameti.,À ti preispitaj prvo ono sto ces napisati ,djaba ti sve naknadne verzije ,nisi balavica,ñego zmija.

Llna

08.08.2022 23:46

@Nevenka - Pravopis!!!Nauci da pises...

Dragana N

08.08.2022 20:26

I ova Saska Karan je jedan dobar komad budale! Nije nego! Sad odjednom umrla kerusa, cuj "umrla" kerusa!