SLAVLJE ILI BAZEN? Nikolićeva satima kasnila na ćerkin rođendan, pa šokirala izgledom
Foto: Ataimages

Da Ana Nikolić ne uspeva da uskladi vreme i obaveze ni kada su u pitanju najvažnija porodična slavlja, pokazala je dolaskom na proslavu 5. rođendana svoje ćerkice Tare sa čak tri sata zakašnjenja.

SLAVLJE ILI BAZEN? Nikolićeva satima kasnila na ćerkin rođendan, pa šokirala izgledom

Foto: Ataimages

 

Na prvi pogled vrlo srećna, a već na drugi nervozna i neraspoložena za razgovor s medijima, Nikolićeva je izašla iz automobila iz kog je treštala narodna muzika, pa na opšte iznenađenje svih upitala konobare u kojoj sali je upriličena proslava njene mezimice.

SLAVLJE ILI BAZEN? Nikolićeva satima kasnila na ćerkin rođendan, pa šokirala izgledom

Foto: Ataimages

 

 

Budući da je kasnila, mnoge je iznenadilo što je stigla u izdanju koje više priliči odlasku na bazen nego na gala proslavu -  mokre kose i izgužvane haljine.
Posle izričitog stava da ne želi komunikaciju s novinarima, predomislila se uz kratko objašnjenje da je spremna za provod.

SLAVLJE ILI BAZEN? Nikolićeva satima kasnila na ćerkin rođendan, pa šokirala izgledom

Foto: Ataimages

 

- Lepo sam raspoložena i ovo je najlepši povod za slavlje. Tari sam požela da ne bude kao ja. Mislim, ne da ne bude poput mene, nego da ne bude pevačica - istakla je Nikolićeva, koja nije želela da otkriva šta je kupila mezimici.  

- Ne mogu da vam kažem šta sam kupila maloj, to je tajna, ali ću vam reći da se oduševila poklonom - rekla je Ana.

Ono što je dodatno iznenadilo okupljene je što se po ulasku u restoran srdačno izgrlila s bivšim suprugom, koji već mesecima uživa u ljubavi sa znatno mlađom devojkom.

Time su pokazali da su konačno uspeli da zakopaju ratne sekire i postanu prijatelji kojima je fokus sreća zajedničkog deteta, pa ne čudi i što za gala proslavu nisu žalili pare kako bi malena Tara imala pravu bajku.

Na ulazu u lokal stajao je pano visok nekoliko metara s likom jednoroga, ukrašen raznoraznim balonima, a pored glamurozne dečje dekoracije, roditelji nisu štedeli na trpezi na kojoj su se našla jela iz raznih kuhinja.

 Rasta uživa s manekenkom

Iako je Rasta mesecima pokušavao da sakrije svoj ljubavni život, nedavno je i sam počeo da se hvali lepoticom koju ima pored sebe, a fotografiju lepe Marije u nekoliko navrata objavio je na svom Instagram profilu.

Kako je nedavno otkrio za domaće medije, upravo će ona biti glavna zvezda njegovih spotova koji će uskoro izaći. 

OVO ME OPTEREĆUJE Anastasija Ražnatović progovorila o majki Ceci, evo šta je otkrila!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Stefan

04.08.2022 23:09

Zao mi je Ane...Upropastio je nju Rasta...

Lav

05.08.2022 12:32

Boze Ana! Sta ti se desava? Stajling ti je kao da si dosla iz Przogrnaca. Osvesti sezeno, jos nije kasno. Puno pozdrava za tebe.

Dina

05.08.2022 14:22

Ana, mnogo te svi volimo ali sestro, sta je stobom? Nije vazno sto si zakasnila na rodjendan, sigurna sam da imas valjan razlog, ali , haljina?!! Ko te nagovori? Gde je ona MACKA ? Znam da je i ovo samo jos jedna tvoja faza. Vrati nam se kraljice, u punom sjaju.