MAJA MARINKOVIĆ KVARI NAŠU OMLADINU! Jovana Jeremić udarila na rijaliti učesnicu
Printsc Pink

Voditeljka Jovana Jeremić, po svemu sudeći, ne želi da obustavi medijski rat koji danima unazad vodi sa nekadašnjom učesnicom rijalitija "Zadruga", Majom Marinković.

Pročitajte još: Da li da LJULJA ili da ŽULJA: Čola otkrio kakve žene ga PRIVLAČE i odovor nam se jako DOPAO

ATA Images

 

- Jedna sam od retkih novinarki koja je vratila pitanje moralnosti. Važno je da li ste moralan čovek ili nemoralan, važno je i da li imate svest o ispravnosti svojih postupaka. Kada ste okruženi moralnim ljudima vi ste bolji čovek i osećate se bolje i postižete bolje rezultate na poslu. Omladina ne može da raste u duhu da je okej da ukradete dečka svojoj najboljoj drugarici ili još gore muža - rekla je sad Jovana Jeremić, aludirajući na vezu Maje Marinković i Pece Raspopovića, koji je donedavno bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

- Nije u redu kada to uradite i da živite promiskuitetnim načinom života, ko god to bio! Ne može više da se mafija u Srbiji, to su zabranjene stvari - govori odsečno Jeremićeva, koja je spremna da se do kraja života bori protiv starleta, te navodi da one godinama kvare našu omladinu.

Foto: Printscreen

 

- Dokle god sam živa boriću se za ispravan sistem vrednosti. Prvo, zato što ja imam ćerku, a onda i zato što treba da se sačuva omladina. Svoje izlaganje danas ću završiti rečenicom "Svako ima pravo da bude nemoralan, ali ja mu u tome neću praviti društvo". Ovo je najnoviji jovanizan koji će se naći u mojoj knjizi "Lepotica, a zver" - zaključila je Jovana Jeremić za "Informer".

 

Alo

 

ODSEDA NA JAHTI Sandra Afrika zapalila društvene mreže u mini bikiniju 

Komentari (2)

Loading
Maki M

04.08.2022 09:40

Ti i Maja M. ruku pod ruku. Ne vidim razliku među vama. Napadne, naporne, umišljene, dosadne, prazne, smeju vam se ljudi na gluposti koji izjavljujete..... Jedino što ti glumiš i neku tobože intelktualku. Užasssss. Sačuvaj nas Bože od ovakvih žena.

Voks

28.08.2022 17:25

Jovana jeste ekscentrična i ima prava na to! Ta Maja, to je veliko nemoralno NIŠTA!