NJEGA PITAM ZA SVE Melina Džinović nikad iskrenije o braku sa pevačem
E-stock

Pevačeva supruga otvoreno je govorila i kakav je život vodila pre nego što ga je upoznala.

Pročitajte još: Da li da LJULJA ili da ŽULJA: Čola otkrio kakve žene ga PRIVLAČE i odovor nam se jako DOPAO

Haris Melina Džinović imaju skladan brak u kom su dobili dvoje dece, a pevačeva izabranica ispičala je kako je započela njihova veza.

NJEGA PITAM ZA SVE Melina Džinović nikad iskrenije o braku sa pevačem

Foto: Printscreen/instagram

 

Bez obzira na razliku od 30 godina, njih dvoje funkcionišu baš onakako kako im odgovora, a neke Melinine izjave o braku ipak su iznenadile mnoge.

- Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi - rekla je Melina za „Story“.

NJEGA PITAM ZA SVE Melina Džinović nikad iskrenije o braku sa pevačem

Ataimages

 

Iako Haris nije ljubomoran, Melina priznaje da ga je na početku veze proveravala.

- Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga progranjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala - ispričala je ona.

OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE! Boki Leksington progovorio o svojoj ženi, pa priznao ovo

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading