MILICA TODOROVIĆ NA DIJETI Evo kako je pevačica smršala, a ovo je njen dnevni jelovnik
E-stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović je dobila mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda kad je nedavno u kupaćem kostimu pozirala u Egiptu. Pevačica je skinula četiri kilograma, ali još nije potpuno zadovoljna i priznaje da muku muči sa stomakom!

- Stomak mi je ravan samo ujutru, a uveče se nadujem kao većina žena - priča Milica i dodaje da je uspela da smrša bez gladovanja.

MILICA TODOROVIĆ NA DIJETI Evo kako je pevačica smršala, a ovo je njen dnevni jelovnik

Printsc Pink

 

- Već nekoliko godina idem kod nutricioniste. Malo zabušavam i opustim se, ali se brzo vratim na taj režim ishrane. Lako mršavim, pa se ne opterećujem mnogo

Milica je donedavno redovno vežbala kod kuće i u teretani, ali otkad je počela letnja sezona nastupa, nema vremena za fizičku aktivnost:

- Pre letnje turneje imala sam ličnog trenera i sa njim sam vežbala. Trenutno ne treniram jer mi je leto baš radno i zato što živim na točkovima. Prosto nemam vremena...

Folk zvezda kaže da je uspela najviše da smrša dok nije radila tokom pandemije korone, ali se u međuvremenu malo opustila.

milica

Printsc Pink

 

- Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić, pa mi je čudno, ali lepo se osećam! Još nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro, i dalje sam se*si - završava priču Milica Todorović.

A evo šta Milica Todorović jede:

Doručak: Ovsene pahuljice prelivene vodom i voće; Ručak: Meso i salata; Večera: Pečena piletina, zelena salata, čeri paradajz; Trik savet: Pijte dosta vode i zelenog čaja

MILICA TODOROVIĆ NA DIJETI Evo kako je pevačica smršala, a ovo je njen dnevni jelovnik

Foto: Printscreen/instagram

 

ANA SEVIĆ POTROŠILA 3.000 EVRA ZA DAN Pevačica otišla na plažu na kojoj je bio Novak Đoković, a ovaj luksuz je tražila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading