NOVA PROMENA IVANE NIKOLIĆ? Pevačica oduvala novim fotkama, pokazala vitku figuru (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Ivana Nikolić sa svojim koleginicama iz grupe Hurricane Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević već neko vreme boravi u Crnoj Gori gde toom čitave sezone imaju zakazane bojne nastupe.

Pročitajte još: "Najbezobrazniji" video HAJDI Klum: Proteže se u mini BIKINIJU, nestvarno je ZGODNA, u prvom planu njeno MEĐUNOŽJE

Iako su najavile raspad grupe u septembru, atraktivne pevačice su i te kako posvećene poslednjim zajedničkim nastupima, a sada se zbog novih fotki u centru komentarisanja našla upravo Ivana.

Jedna od najzgodnijih pevačica na sceni zaintrgirala je svoje pratioce kada je na svom Instagramu podelila slike na kojima je u neobičnoj kominaciji pozirala uz zalazak sunca na jednoj poznatoj plaži.

Sav fokus otišao je na Ivaninu kosu, a budući da je vidno svetlija i duža od one na koju smo navikli mnogi su se pitali da li je reč o novoj promeni ili se Uraganka odlučila za klipse u nešto svetlijim tonovima specijalno za ovu priliku.

MNOGI IZMEĐU NJIH VIDE SLIČNOST Marina Visković objavila fotografije na kojima neverovatno podseća na svoju mlađu koleginicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading