BILA SAM GROZNA PREMA NJOJ Rada Manojlović progovorila o odnosu sa sestrom
Foto: Ataimages

Rada Manojlović nikada nije krila koliko je vezana za svoju porodicu, te da sa sestrom Majom ima posebno dobar odnos.

Pevačica voli da provodi vreme sa njom i najlepše zajedničke momente ume i da podeli s fanovima putem društvenih mreža, međutim, kada su bile male - moralo je striktno da bude po njenom.

Pročitajte još: "Najbezobrazniji" video HAJDI Klum: Proteže se u mini BIKINIJU, nestvarno je ZGODNA, u prvom planu njeno MEĐUNOŽJE

Foto: Ataimages

 

- Bile smo deca za poželeti. Imale smo drugarice, tako kao mi, siromašne, ali su znale da prave takve scene i skandale kada im se nešto ne kupi. Nama se lepo kaže da se nema za to, mada nismo nikakvo opterećenje bile roditeljima i zaista smo bile zahvalne. Tada je bilo tata i mama idu na njivu, a sestra i ja sređujemo po kući - počela je svoju priču Rada, pa je dodala:

- Bila sam grozna prema sestri, u svari u fazonu ja sam starija i moraš da me slušaš. Čak i kada nisam bila u pravu, moralo je da bude po mom. Mislila sam da, ako sam starija, da sam pametnija, to mi se jedino ne sviđa u mom ponašanju, ali dobro, bile smo deca - objasnila je.

Kao mlade, njih dve su ostale bez majke i to je svakako ostavilo traga na njih. Pevaicu danas posebno čini srećnom to što je uspela da ispuni njenu želju i postane uspešna u svom poslu.

Vladimir Marković

 

Iako je mlada ostala bez majke divne uspomene urezane su joj duboko u srcu, a ono što je posebno čini srećnom je što je ispunila njenu želju i postala uspešna u svom poslu.

- Za mene se oduvek znalo, jer sam ja prvo propevala, pa progovorila (smeh). Više sam bila tatino dete, nekako sam bila muškarača ali sam volela sa majkom da podelim svoje simpatije i da joj se žalim. Volela sam uvek da čujem njeno mišljenje o momcima koji su mi se dopadali jer je ona uvek nepogrešivo procenjivala. Kada kaže da joj se neki ne dopada uvek je bila u pravu - prisećala se Manojlovićeva u emisiji „Iz profila", govoreći o svojoj porodici, te odnosima unutar nje.

BRAT NEMANJE GUDELJA U VEZI SA MISICOM Pričalo se da je osvojila Vojaža, a sad je sa fudbalerom

Komentari (0)

Loading