NISAM SAZNALA OD ANASTASIJE DA SE SELI U ŠPANIJU Ceca progovorila o karijeri, pa se osvrnula i na ćerku
Ataimages

Čuvena pevačica Svetlana Ražnatović Ceca je ispričala da za nju ne važi fraza da se unuče voli više od dece jer ih ona sve voli podjednako.

Mali Željko je samo privilegovan jer je najmlađi član njihove mnogočlane familije.

Pročitajte još: Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

Printscreen

 

Ražnatovićeva se osvrnula na to što je njena ćerka Anastasija, kao mlada muzička zvezda, često na meti tabloida.

Pevačica se prisetila vremena kada je bila mlada i perioda kada u sličnim, prelomnim godinama za razvoj ličnosti njena naslednica gradi karijeru.

- Kada sam ja bila klinka, nisu postojale društvene mreže i nije bio toliko veliki pritisak javnosti. Isključivo se radilo o štampanim medijima. I mnogo je to bilo mirnije. Mnogo se pazilo šta će se objaviti. Danas svakodnevno izlaze vesti koje ne možeš da stigneš da izdemantuješ. Znalo se koji su novinari strah i trepet, koji imaju oštro pero. Što se ticalo spekulacija da li ću se udati, nije bio neki veliki pritisak kada sam imala 22, 23 godine. Kada je Anastasija u pitanju, ona da nije atraktivna medijima i zanimljiva čitaocima, ni vi ne biste pisali svakodnevno o njoj. Iz medija sam saznala da se Tasa seli kod dečka u Španiju. Navikla na sve to. Odrasla je s tim da su mediji prisutni u njenom životu - rekla je Ceca za "Republiku".

 

Promo

 

VODITELJKU PREVARILI ZA 83.000€ Zbog jednog telefonskog ostala bez životne ušteđevine

Komentari (0)

Loading