DINČA NA SAVI IMA LETNJU KOLIBU Sve uređeno kao da su na moru, evo kako pevačeva porodica provodi vreme tamo
Alo.rs/Dejan Briza

Drveni splav, sagrađen pre par godina i smešten na obalu Save kod Ostružnice letnji je dom Milana Dinčića Dinče.

Pročitajte još: Još jedna stvar joj je stigla na NAPLATU posle razvoda: Šakiri preti ZATVOR na 8 godina i MILIONSKA kazna

S prvim suncem, mada je često tamo i kada pada kiša, Milan pakuje torbe i sa suprugom, voditeljkom Jelenom Sekulović i decom Vukanom i Mitrom odlazi u kućicu na reci, gde osim u letnjim sportovima najpre uživa u pecanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Dincic (@crazydincha)

Zarad hobija, koji ga smiruje i omogućava mu da razbistri misli Dinča je i sagradio kutak, koji je postao njegova druga kuća.

- Splav sam napravio tako da mogu veći deo godine da provedem tamo i uživam u pecanju. E sada, dok su deca mala, svakako to nije izvodljivo jer oni imaju svoje potrebe, pa idemo ređe, ali nadam se da će se i to promeniti - rekao je muzičar ranije, pa dodao:

- Svakako lepo vreme iskoristimo da odemo da uživamo, sin Vukan je povukao na mene i obožava da peca, dok supruga radije uživa u sunčanju… Svi naši prijatelji vole da dođu na reku. I dok je bila vanredna situacija, kućica na reci je bila spas. Tu smo mogli da zaboravimo na karantin i da pronađemo svoj neki mir. Kada nam dođu prijatelji, obično ih zanima zašto toliko volim da pecam pa im pokazujem pribor, ribe, neki se i okupaju u Savi, oni hrabriji. A deca kao deca, ne možemo da ih smirimo, samo jurcaju, a Jelena je stalno u panici da neko ne upadne u vodu. Muzika, roštilj, ma bude svasta, zaista pun pogodak.

Dinča je jedan od retkih pevača koji nije ljubitelj luksuznih hotela sa pet zvezdica i dalekih destinacija, pravi i najboji odmor tvrdi da mu je na reci dok peca, stoga je splavić opremio tako da danima kući ne mora da ide.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Dincic (@crazydincha)

NIJE ISTINA DA UNUKA VIŠE VOLIM OD DECE Ceca Ražnatović otvorila dušu o porodici

Komentari (0)

Loading