FOLK PEVAČICA PLIVA U MILIONIMA Vila pod zaštitom države - bazen, fontana, antikviteti, zavirite u njen dom (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a poznato je i da poseduje nekoliko luksuznih nekretnina, ali i vilu u Ilidži u kojoj stanuje i koja je pod zaštitom države.

Vila ima i poseban naziv "Golubica", a ona je bila zadužena za sređivanje unutrašnjosti, dok se suprug pobrinuo za spoljašnjost.

Pročitajte još: Još jedna stvar joj je stigla na NAPLATU posle razvoda: Šakiri preti ZATVOR na 8 godina i MILIONSKA kazna

Branka i njen suprug poseduju nekoliko stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, a pevačica neretko objavljuje fotke iz svog raskošnog doma.

"Ne gledam na to tako, imamo dva restorana... Imam dva stana, i stan i kuću u Sarajevu. Nešto smo nasledili nešto zaradili, nemam poroka, pored krpica volim da imam i lepu kuću. To je bilo davno kada sam bila opljačkana, nema nijednog pevača koji nije opljačkan, slikala sam to i posle. Gledaoci su tražili da vide, to je njima interesantno, snimili su", objasnila je jednom prilikom.

Skupoceni automobili, fontana, antikviteti i brojni očaravajući detalji nalaze se na svakom koraku njenog poseda, a Branka ne krije da najviše voli da se sa drugaricama opusti pored bazena.

OSTAVILA SVE U ŠOKU Voditeljka Aleksandra Jeftanović objavila fotografiju sa plaže, pa izazvala lavinu komentara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading