ODMOR IZ SNOVA! Evo gde Emina uživa sa naslednicima, noć košta i do 2.000 evra
Alo/Vladimir Markovic

Fotografije Emine Jahović sa odmora dovoljno govore o tome koliko uživa u životu na obali mora, a kako saznajemo na raspolaganju joj je sav luksuz koji rizort poseduje.

- Emina je odmor u ovom kompleksu, gde odsedaju i svetske zvezde rezervisala još prošle godine jer su liste čekanja duge na slobodan termin i ne može se svako na njoj naći. Reč je o kompleksu koji ima strogo čuvanu privatnost gostiju i to je ono zbog čega i mnoge holivudske zvezde hrle u njega. Ovde ne postoji soba u kojoj noć košta manje od 500 evra po osobi, a nisam siguran koju je Emina uzela jer cene dosežu i do dve hiljade evra. S obzirom na to da je odsela sa sinovima, njen račun će biti milonski ako govorimo u dinarim- kaže naš izvor koji se poslovno zatekao u ovom hotelu svega dva dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Ona ima i privatnu jahtu, koja joj je na usluzi sve vreme, pa često sa mališanima odlazi u skrivene uvale i obilazi plaže u okolini. Uživo je lepa, a o zgodnoći da ne pričamo. Vrlo je posvećena sinovima. Oni imaju poseban baldahin na plaži u kojem oko njih obigravaju konobari za sve što im tokom dana treba od hrani i pića do usluga masaže ili razonode za decu. Emina čak vozi i džet ski, vidi se da je ljubitelj adrenalina.

Prema rečima našeg izvora, za pevačicom se okreću mnogi ali je u muškom društvu nije video.

ODMOR IZ SNOVA! Evo gde Emina uživa sa naslednicima, noć košta i do 2.000 evra

Foto: Youtube/Printscreen

 

 U rizortu ima mnogo negovanih i lepih žena, sve su to pripadnice lepšeg pola koja vode računa o sebi i imaju debeo novčanik ili su bogato udate pa su svoj izgled korigovale kako im odgovara. Ipak, Emina ima harizmu i kada prođe retko ko se ne okrene za njom, ističe naš izvor koji kaže da samo posebna vrsta kafe koja se služi u ovom rizortu sa mlekom najvišeg kvaliteta košta 80 evra.

Ima se, može se

Naš izvor blizak Emini kaže da pevačica zarađuje ne samo od svojih nastupa, koji su na ceni već i od biznisa koji je pokrenula.

- Emina je dosta uložila u sve od biznisa sa kozmetikom do pesama i stajlinga, ali je sve lagano krenulo da joj se vraća. Nije joj lako sa dva deteta i načinom života koji je navikla da živi, ali sebi može da priušti mnogo toga, pa i letovanje za koje me pitate. Znam da je dugo čekala na odlazak u taj rizort, ali tačne cene ne znam, mada i da znam ne bih ih otkrivala, kaže naš izvor.

TRPELA SAM SAJBER NASILJE ZBOG ELITNIH ODREDA! Nikolija Jovanović o nepoznatim detaljima života

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading