PRAVI BUKU I JAKO JE NELJUBAZAN, ŽALILI SMO SE! Komšije Bajage i Emilije obelodanili sve detalje o razvodu koje je muzičar otkrio od javnosti
Alo

Komšiluk popularnog muzičara Momčila Bajagića Bajage, gde je živeo sa suprugom i gde u istoj zgradi, ima muzički studio, ima samo reči hvale za njegovu bivšu ženu, a sada otkrivaju potpuno nove detalje.

Naime, stanari zgrade u kojoj je bračni par nekada živeo, a gde je sada njegov studio žale se na nesnosnu buku koju on pravi kada dođe da snima ili piše pesme Prema rečima komšija, iz muzičkih prostorija se stalno čuje buka, čak i kasno noću, a iako su mu se požalili, ništa se nije promenilo.

PRAVI BUKU I JAKO JE NELJUBAZAN, ŽALILI SMO SE! Komšije Bajage i Emilije obelodanili sve detalje o razvodu koje je muzičar otkrio od javnosti

Alo

 

- Bajaga već jako dugo ne živi u centru grada sa Emilijom, ali često dolazi na staru adresu zbog studija koji je u istoj zgradi. Supruga je ostala da živi u njihovom stanu i to mu ne smeta kada se sretnu, jer su ostali u korektnom odnosu. Nas nekoliko se žalilo na buku zbog glasne muzike, koju su nekada pravili i u kasnim satima, u tim situacijama nas je saslušao, ali ništa se nije promenio - započela je jedna komšinica, te je dodala da su privatan život uvek čuvali od očiju javnosti.

- Dogovorili su se da ona ostane u ovom stanu, a on da se preseli. Otišao je u staru bakinu kuću na Dedinju, koju sada sređuje. Emilija je retko kada pričala o njihovom privatnom životu, tako ni sada nije detaljisala čitavu situaciju. Jako je fina i svima nam je draga. Znamo da su im deca otišla svako na svoju stranu istakla je mlada stanarka. Tokom razgovora sa nekoliko komšija, stekli smo utisak da Bajaga nije najvoljeniji sused, i da je prema svima uvek bio na distanci - dodaje komšinica.

- Često čujemo njihove probe u studiju. Nije naročito ljubazan, kako vetar dune, ali više je namrgođen nego što je raspoložen. Pravi namćor! Iskreno nisam čuo da su serazveli, ali kada razmislim, nisam ih dugo ni video zajedno - istakao je jedan stariji čovek, koji nije dalje želeo da komentariše, a potom se oglasila i gospođa koja je imala samo reči hvale za Bajaginu suprugu.

PRAVI BUKU I JAKO JE NELJUBAZAN, ŽALILI SMO SE! Komšije Bajage i Emilije obelodanili sve detalje o razvodu koje je muzičar otkrio od javnosti

Alo

 

- Emilija je mnogo draga žena, za razliku od njega, uvek se javi svima i sa osmehom. On se uglavnom trudio da izbegne ćaskanje sa bilo kim od nas, ali razumem i njega jer se jako dugo bavi javnim poslom - rekla je, a onda je dodala da je po njoj razvod bio potpuno očekivan.

- Pročitala sam vest o razvodu i nisam se iznenadila. Gledam uvek svoja posla, ali ne pamtim kada sam ga videla i sumnjala sam da nešto nije u redu - objasnila je komšinica.

Podsetimo, kao bomba je odjeknula vest da se Momčilo Bajagić Bajaga razveo od supruge Emilije nakon 33 godine braka.

JOVANA JEREMIĆ DAVALA ISKAZ ČETIRI SATA U POLICIJI! Voditeljka prestravljena zbog stravičnih pretnji: Maja Marinković će biti privedena!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading