TEŠKO MI JE BILO, HTELA JE DA ME UBIJE Baka Prase se oglasio i otkrio detalje susreta sa majkom pokojne Kike Đukić, a onda šokirao izjavom (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Baka Prase je danas na Instagram postavio fotografiju sa Kikinom majkom Natašom, te pokazao da su u dobrim odnosima.

Naime, jutjuber se sada ponovo oglasio i otkrio kako je protekao njihov susret.

TEŠKO MI JE BILO, HTELA JE DA ME UBIJE Baka Prase se oglasio i otkrio detalje susreta sa majkom pokojne Kike Đukić, a onda šokirao izjavom (FOTO)

Printscreen

 

- Meni je bio težak i emotivan susret, ali njoj je bilo 10 puta teže sigurno. Rekla je da je htela da me ubije zbog naše svađe od pre sada 3 godine, i da mi to zauvek zamera, da mi oprašta, ali da nikad neće zaboravitiRekla je da sam tada uticao na Kiku vrlo negativno psihički, ali da za ovo što se desilo nisam odgovaran jer, kao što sam rekao pre 8 meseci, istina je skroz nešto drugo - dodao je, između ostalog.

Podsetimo, kad je influenserka Kristina Kika Đukić prošle godine pronađena mrtva u svom stanu, mnogo pažnje je dobio njen odnos sa Bogdanom Ilićem, iliti Baka Prasetom. Njega je javnost osuđivala zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio nad njom, a neki su ga čak i direktno optuživali za njenu smrt, o čemu je i sam pričao putem društvenih mreža, sa kojih se u više navrata i povlačio zbog toga.

DOŽIVELA JE ŠOK I POTPUNO SE POVUKLA Nju su zatekli u stanu u kom je preminuo Vidoje Ristović, a sada je otvorila dušu i progovorila o svemu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading