RADA SVA U ZAVOJIMA! Pevačica posle stravičnog pada pred publikom, nastupa oblepljena flasterima (FOTO)
Foto: Ataimages

Rada Manojlović još se nije oporavila od teške povrede kolena koju je zadobila na nastupu u Vrnjačkoj Banji, kada je pala prilikom silaska s bine naočigled brojne publike.

Pročitajte još: Keba uradio OBRVE od 70.000 dinara: Toliko je dobra TRANSFORMACIJA da mu i žene zavide!

RADA SVA U ZAVOJIMA! Pevačica posle stravičnog pada pred publikom, nastupa oblepljena flasterima (FOTO)

Alo

 

Iako je i sama mislila da je povreda bezazlena, Manojlovićeva i dalje trpi posledice i nekoliko nedelja nakon pada, pa zbog bizarnog incidenta i dalje nosi flastere na mestima gde se povredila.

Kako u ovom periodu ima mnoštvo zakazanih nastupa širom regiona, ali i privatnih slavlja, na kojima je angažovana da uveseljava publiku, ona ni u jednom trenutku nije razmišljala da otkaže svoja druženja sa publikom, pa na nastupe sada ide s velikim flasterima na kolenima i u ravnoj obući, umesto visokim potpeticama, po kojima je poznata. I pored toga što trpi velike bolove, Rada kao pravi profesionalac ne dozvoljava da se to vidi na njenom licu, pa i dalje peva po nekoliko sati bez prestanka, dok lagano igranje bez njenih uobičajenih pokreta pokazuje da ipak ima neki zdravstveni problem.

To se može videti i na fotografiji sa jednog privatnog slavlja, a na kojoj Rada u uskoj haljini zabavlja goste, dok se u prvom planu vide njeni veliki flasteri i zavoji na kolenima i patike.

RADA SVA U ZAVOJIMA! Pevačica posle stravičnog pada pred publikom, nastupa oblepljena flasterima (FOTO)

Printscreen Tik Tok

 

To ipak nije pokvarilo dobru atmosferu, pa pevačica nije skidala osmeh sa lica dok je uveseljavala goste u sali.

Podsetimo, Rada je, nakon što je pala i razbila kolena, bila šokirana što joj se to desilo.

- Meni se ovo nije dogodilo nikada. A tek mi sledi letnja turneja, zakačila sam se i propala sam kroz binu, bolelo me je - pričala je Rada, dok su lekari intervenisali u Vrnjačkoj Banji. Cela nesreća se desila pred brojnom publikom i foto-reporterima, a sutradan se i sama Rada našalila na svoj račun na društvenim mrežama.

ŽIVOT JOVANE JEREMIĆ NIJE BIO LAK Voditeljka kupovala majice od 200 dinara, a sada može sebi da priušti šta god poželi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading