DARKO LAZIĆ NAPUŠTA SRBIJU?! Pevač se zbog biznisa seli u ovu bogatu zemlju, iznajmio je nekretninu, a živeće sa njom
Printscreen

Darko Lazić polako, ali sigurno pokušava da sredi svoj život nakon kraha veze sa Barbarom Bobak.

Naime, kako je i sam rekao, u septembru otvara restoran u Švajcarskoj sa nekim prijateljima, zbog čega planira tamo da se preseli i da dovede sina i Marinu!

Istina je da se selim u Švajcarsku, ne samo zbog restorana, već poboljšanja kvaliteta života. Pokretanje biznisa je važan faktor i radim na tome da ostvarim sve što sam zamislio i uložim pametno. Dosta je bilo zezanja - rekao je nedavno Darko, koji je očigledno shvatio da je dosta bilo rasipanja novca i da je vreme da počne da zarađuje i ulaže, kako bi sutra njegova deca imala nešto.

DARKO LAZIĆ NAPUŠTA SRBIJU?! Pevač se zbog biznisa seli u ovu bogatu zemlju, iznajmio je nekretninu, a živeće sa njom

Foto: Printscreen/instagram

 

- Darko se posavetovao sa nekim prijateljima, koji su mu rekli da zarađeni novac treba da uloži u nešto, pa je tako pala odluka na restoran. Ima dosta drugara koji žive u Švajcarskoj i oni su mu našli lokal i sve, pa je Darko uleteo sa delom novca u taj biznis. On inače voli da kuva, pa je restoran nekako njegova želja odavno. Naravno on će tu i nastupati, kao i mnoge njegove kolege. Kako bi se posvetio restoranu odlučio je da se preseli i da tamo započne život. Kako mi je rekao, našao je odličan stan, veliki i prostran, jer se nada da će i Marina sa malim Aleksejem da mu se pridruži jer su se pomirili. Smatra da je tamo jako dobro za rast deteta i da će se on tamo preporoditi, jer će pobeći od lošeg društva u Srbiji - objasnio je jedan od pevačevih bliskih prijatelja.

ČUJEMO SE REDOVNO Miša Grof doneo šokantnu odluku, otkriveno u kakvom je zaista odnosu sa Nikolinom Pišek, spomenuo i imovinu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Budala

27.07.2022 13:23

Njemu su otac i majka najgore društvo a o ch samo moze da mašta drogiran!

Bane

27.07.2022 13:36

Daleko mu lepaq kuće. Ljigava štetočina i propalica.

Marko

27.07.2022 15:28

Propalitet tezak. Neznam zasto pisete o ovakvim propalicama i narkomanima.